Infradata en Juniper Networks starten samenwerking met BNR

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Network Integrator Infradata en routing, switching en security specialist Juniper Networks starten per 1 juli met de sponsoring van BNR Nieuwsradio. In hèt radioprogramma voor de ondernemer, BNR Zakendoen met… zullen dagelijks spots te horen zijn ter promotie van de campagne, ‘Wanneer netwerkinfrastructuur van strategisch belang is’.

Mission Critical Network

Juniper Networks en Infradata bieden samen specialistische, branchegerichte oplossingen aan organisaties waarvoor de netwerkinfrastructuur de afgelopen jaren van cruciaal belang is geworden voor de operatie van de business. Denk hierbij aan netwerken van een reisorganisatie, een ziekenhuis of een school. Zonder een sterk netwerk dat altijd werkt worden er minder reizen verkocht, er minder zieken geholpen en is educatie minder efficiënt. Infradata en Juniper Networks duidden de datanetwerken van deze organisaties aan als “Mission Critical Networks”.

BNR Nieuwradio

Op BNR Nieuwsradio trachten de beiden organisaties het hoger IT management van organisaties met een Missioncritical Network aan te spreken. BNR Nieuwsradio is een Nederlandse radiozender met non-stop nieuws. In het programma BNR Zakendoen met… worden topondernemers en het bedrijfsleven met elkaar in contact gebracht. Ondernemers bespreken huidige trends uit het zakenleven en lichten hun succesformule verder toe.

Software-Defined Networking

Naast de Mission Critical Networks campagne pogen de organisaties tractie in de markt te krijgen op Software Defined Networking (SDN). SDN is de nieuwe kijk op het design, de implementatie en het beheer van netwerken. SDN biedt de mogelijkheid tot het sneller uitrollen van nieuwe diensten zonder de configuratie op iedere afzonderlijke router of switch te moeten wijzigen. Infradata geeft je door middel van een SDN Ready Scan inzicht in de manier waarop een netwerk SDN ready te maken is.

Sjors Teeuwen, Marketing Manager van Infradata; “Voor vele organisaties zijn internet en daarmee datanetwerken centraal komen te staan bij de uitoefening van de missie van de organisatie. Naar BNR Nieuwsradio luisteren mensen die directieve beslissingen maken omtrent de operatie van hun organisatie en tevens het effect duidelijk zien van het non-functioneren van de netwerkinfrastructuur. Mission Critical Networks past bij deze doelgroep. Met BNR Nieuwsradio Zakendoen met… willen wij samen met Juniper Networks onze naamsbekendheid vergroten en uiteindelijk ‘Thought Leadership’ creëren op het topic SDN”.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates