Infradata en Juniper Networks breiden radiocampagne uit

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Infradata en Juniper Networks breiden de radiocampagne op Business News Radio (BNR), uit met spots op Radio 538, Sublime FM en Radio 10Gold

Network Integrator Infradata en routing, switching en security specialist Juniper Networks starten per 1 december met een radiocampagne op BNR Nieuwsradio, Radio 538, Sublime FM en Radio 10Gold. Tijdens de spitsuren zullen dagelijks spots te horen zijn ter promotie van de campagne, ‘Wanneer netwerkinfrastructuur van strategisch belang is’.

Voor vele organisaties zijn internet en daarmee datanetwerken centraal komen te staan bij de uitoefening van de missie van de organisatie. Met de campagne willen Infradata en Juniper Networks diegene bereiken die het belang zien van het (non-) functioneren van de netwerkinfrastructuur.

Mission Critical Network

Juniper Networks en Infradata bieden samen specialistische, branchegerichte oplossingen aan organisaties waarvoor de netwerkinfrastructuur van cruciaal belang is geworden voor de operatie van de business. Denk hierbij aan netwerken van Service Providers, een reisorganisatie, ziekenhuis of school. Zonder een sterk netwerk dat altijd werkt worden er minder reizen verkocht, er minder zieken geholpen en is educatie minder efficiënt. Infradata en Juniper Networks duidden de datanetwerken van deze organisaties aan als Mission Critical Networks.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates