Infradata Elite Partner Advanced Security

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Leiden – Infradata is door Juniper Networks benoemd tot Elite Partner Advanced Security. Het bedrijf was al geruime tijd Elite Partner van Juniper Networks in de specialisatie Service Provider Infrastructure en de specialisatie Enterprise Networking. Daar komt nu Advanced Security als derde bij. Infradata heeft als enige onafhankelijke network integrator de drievoudige Elite Partner status.

Elite Partner Advanced Security heeft betrekking op de Firewall-, VPN-, Intrusion Detection and Prevention- en SSL VPN-producten van Juniper Networks. Infradata heeft deze hoogst haalbare partnerstatus verdiend vanwege zijn technische expertise op het gebied van ontwerp, integratie, ondersteuning en beheer van de Juniper security oplossingen. Infradata biedt zijn klanten tevens 24x7 ondersteuning via het web, e-mail en telefoon.

Daarnaast draaien steeds meer Juniper security producten op JUNOS: het Netwerk operating systeem van Juniper. Infradata heeft, gezien zijn achtergrond in routing, jarenlange ervaring met JUNOS. Hierdoor heeft Infradata een perfecte uitgangspositie wanneer ook andere Juniper security producten geschikt worden gemaakt voor JUNOS. Klanten van Infradata profiteren hierdoor van maximale ondersteuning voor wat betreft zowel routing- en switching producten, als beveiligingsproducten van Juniper Networks.

“Door te investeren in een goede samenwerking met leveranciers zoals Juniper Networks, is Infradata enorm gegroeid”, zegt Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata. “We zijn erg content met deze derde Elite Partner status. Wij zien deze benoeming als een bevestiging van onze inspanningen op het gebied van de Juniper security oplossingen. Hierbij hebben onze ervaren en gecertificeerde engineers een doorslaggevende rol gespeeld. We zijn dan ook erg trots op ons team dat deze benoeming tot drievoudige Elite Partner bij Juniper Networks mogelijk gemaakt heeft.”

“Infradata zet zich zichtbaar in voor onze producten en levert hierbij een fantastische dienstverlening. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch om de Elite Partner Advanced Security status aan dit bedrijf toe te kennen. We zien uit naar verdere nauwe samenwerking in de toekomst”, zegt Paul de Goede, Channel Manager Benelux bij Juniper Networks.

Voor meer informatie: Juniper Networks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates