Infradata door Juniper Networks gecertificeerd tot Operate Specialist

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Infradata is door Juniper Networks gecertificeerd tot Operate Specialist. Infradata is reeds geruime tijd een voor Juniper Networks belangrijke Elite partner. De Elite partner status is 3-voudig en heeft betrekking op de door Juniper Networks gedefinieerde kennisgebieden van Service Provider Infrastructure, Advance Network Infrastructure en Advanced Security. De jarenlange samenwerking is nu nogmaals bekrachtigd door de benoeming tot Juniper Operate Specialist.

De status van Juniper Operate Specialist voor Infradata is een verdienste voor de goede supportverlening op, en het kennisniveau van de producten en oplossingen van Juniper. Tevens geldt deze status als een garantie voor klanten van Infradata dat zij van de best mogelijke support op hun netwerk uit kunnen gaan. Door de toekenning van de nieuwe status kan Infradata flexibeler zijn met betrekking tot de prijzen voor de support en het aanbod van de Service Level Agreements. Infradata kan meer op de klant toegesneden support oplossingen aanbieden. Voor de klanten van Infradata heeft dit als voordeel dat zij worden ondersteund door engineers die reeds bekend zijn met het netwerk van de klant. Bij eventuele escalatie naar Juniper kunnen de gecertificeerde Infradata engineers de support cases efficienter afhandelen doordat cases op een hoger niveau ingeschoten worden bij het Juniper Technical Assistence Center. Dit alles bespoedigt het support proces.

“Wij zijn erg blij met de benoeming. Hoewel het kwaliteitsaspect in al onze processen naar voren komt, hebben onze mensen zich extra ingezet om de puntjes op de i te zetten en te voldoen aan alle extra eisen die Juniper stelt aan deze status”, aldus Leon de Keijzer, “De jarenlange investering in het kennisniveau van onze engineers betaald zich uit in het verkrijgen van dit soort certificeringen en statussen. Hiermee geven we de juiste signalen af naar de markt. Al met al zijn wij erg positief over deze ontwikkelingen en onze toekomst.”

Voor meer informatie Juniper Networks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates