Infradata Cloud Event op 17 Maart 2011 een groot succes

1 min. leestijd

Share

Leiden, 21 maart 2011 – Op 17 maart organiseerde Infradata een Cloud evenement om haar nieuwste Cloud propositie aan geinteresseerden te presenteren. Voor deze dag werd de Euromast afgehuurd om het werken in de Cloud werkelijk tastbaar te maken voor alle aanwezigen. Het programma zag er tijdens deze dag als volgt uit:

12:00 Ontvangst met lunch
13:00 Sprekerssessie Infradata

"Virtualization drives the Cloud" door Nino Tomovski en Peter Plak
Infradata heeft een concept ontwikkeld waarmee u op een duurzame manier uw datacenter consolideert, virtualiseert en klaar maakt voor de toekomst. Director Operations Nino Tomovski en Network Design Engineer Peter Plak, beiden werkzaam bij Infradata presenteerden dit concept.

14:00 Sprekerssessie Juniper Networks

Technisch Directeur Service Provider & Enterprise Noord-Europa Nico Siebelink van Juniper
Networks presenteerde de mogelijkheden van het door Juniper Networks ontwikkelde JUNOS Space en QFabric waarmee u uw netwerk vereenvoudigd, virtualiseert en kunt integreren met VMWare.

14:45 Pauze
15:30 Sprekerssessie Proserve/Dataplace

Eigenaar en Managing Director Gerben van der Veen van Hosting Provider Proserve en het nieuwe datacenter Dataplace vertelde over de manier waarop hij zijn Cloud diensten in de markt zet en op welke manier hij ondersteunt wordt door zijn netwerkinfrastructuur.

16:00 Toekomstvisie professor Hans Appel

Hans Appel, professor aan de Hanze Universiteit in Groningen en voormalig Chief Technology
Officer bij Sun Microsystems gaf een zeer inspirerende visie op alles wat met de Cloud te maken heeft. Met zijn jarenlange ervaring op gebied van technologie en marketing bood hij op een "luchtige" manier inzicht in "waar het nu daadwerkelijk over gaat" tijdens het werken met en in de Cloud.

16:30 Afsluitende borrel

Onderstaand vindt u nog een kleine foto-impressie van deze dag.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates