Infradata blikt terug op 2017

1 min. leestijd

Share

Het einde van 2017 is alweer in zicht. Een mooi moment om terug te blikken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Er is veel gebeurd in 2017. Zo is de ‘Sleepwet’ aangenomen, is ‘appongeluk’ het woord van het jaar geworden, is Donald Trump beëdigd als 45e President van de VS en is er de langste kabinetsformatie ooit geweest. Ook is er in 2017 een historische overwinning voor het EK voor vrouwen in Denemarken behaald en is de Brexit in gang gezet.

Daarnaast is er ook veel gebeurd in de IT-branche. 2017 was het jaar van de grote cyberaanvallen, zoals WannaCry en Petya, de e-mail server van de Tweede Kamer bleek kwetsbaar voor spoofing te zijn, we zagen fakeberichten in onze tijdlijn voorbijkomen, er zijn meer gevallen van AI ransomware verschenen, Bitcoin haalde de grens van 20.000 dollar en bedrijven worstelen met de vraag hoe ze in mei 2018 kunnen voldoen aan de vereisten van de GDPR.

Voor Infradata is 2017 ook een bijzonder jaar geweest. Het afgelopen jaar is Infradata wederom sterk gegroeid, zo heeft Infradata bijna 30 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen en heeft het haar eerste kantoor in de VS geopend. Een ander hoogtepunt van het afgelopen jaar, is de ontvangst van de Juniper Innovation Award for Automation. Infradata heeft deze award ontvangen voor een groot project voor eBay, een ware bekroning op het werk van Infradata.

Daarnaast heeft Infradata ook dit jaar weer veel klanten mogen helpen met het ontwerpen, bouwen en beveiligen van hun IT infrastructuur en cloudnetwerk. Zo hebben we voor onze klanten oplossingen gebouwd variërend van geavanceerde anti-DDoS oplossingen, threat protection, firewall migraties tot het bouwen van netwerk- en cloud infrastructuur

Met de razendsnelle ontwikkelingen binnen de IT branche is het beveiligen van de netwerken en cloudomgevingen nog nooit zo belangrijk geweest. Infradata kijkt ernaar uit om ook in 2018 weer veel klanten te helpen met het ontwerpen, bouwen, beheren en beveiligen van hun netwerk- en cloudinfrastructuur.

We blikken ook terug op een aantal prachtige events uit 2017. De afgelopen ISP Kartcompetitie in De Fabrique was een succesvol event. In oktober hield Infradata tevens een geslaagd Cyber Security Seminar in Den Haag. Met ondermeer gastspreker Erik de Jong van Fox-IT. Ook heeft Infradata in 2017 weer succesvolle partnerships gecontinueerd met o.a. Juniper, F5, Aruba, Arbor en Flowmon.

Zoals u ziet is het jaar 2017 een prachtig jaar geweest voor Infradata. Om het nieuwe jaar goed van start te gaan, organiseert Infradata een Nieuwjaarsreceptie voor klanten, genodigden en relaties van Infradata.

Wij wensen u alvast een gelukkig nieuwjaar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates