Infradata benoemt Nino Tomovski tot Director Operations

1 min. leestijd

Share

Network Integrator Infradata heeft Nino Tomovski (39) tot Director Operations benoemd. Tomovski wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de gehele technische organisatie van Infradata. Zijn focus zal zijn de organisatie verder te professionaliseren en marktgerichte oplossingen verder te ontwikkelen.

Voordat Tomovski in dienst trad bij Infradata, was hij Director Sales and Marketing bij Telindus Belgacom ICT. Daar was hij verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten in Nederland en stuurde hij de sales- en consultancyafdelingen aan. Voordat Tomovski bovenstaande functie bekleedde, was hij Director Operations bij Telindus BV. In deze functie was hij manager van de serviceorganisatie. Ook was Tomovski Consultant bij Nortel Networks, waar hij zakelijke en implementatieprocessen ontwikkelde voor de Customer Care-organisatie in Noord-Europa.

“Het is een geweldige uitdaging aan de slag te gaan bij een organisatie als Infradata, die de afgelopen jaren zeer snel gegroeid is. Mijn doel is de organisatie verder in te richten als een unieke, klantgerichte solution-provider met een sterke focus op innovatie”, aldus Nino Tomovski.

Leon de Keijzer, CEO van Infradata: “Wij zijn erg verheugd een zwaargewicht als Tomovski tot ons team te mogen rekenen. Door onze sterke groei in de afgelopen jaren zijn we een aantrekkelijke werkgever geworden voor uitblinkers in onze branche. Ik ben ervan overtuigd dat we dankzij de aanstelling van Tomovski een nog prominentere rol in de markt kunnen spelen.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates