Infradata benoemd tot channel partner Benelux van Arbor Networks

1 min. leestijd
Arbor Networks

Share

Infradata, netwerkintegrator voor de service provider markt, is door Arbor Networks benoemd tot channel partner voor de Benelux. Arbor Networks levert oplossingen voor de beveiliging en prestatieverbetering van grote bedrijfsnetwerken.

Peakflow SP van Arbor wordt door meer dan 70 procent van de grootste ISP's wereldwijd ingezet voor netwerkintegriteit en -beschikbaarheid. Peakflow SP biedt netwerkbrede anomaliedetectie en rapportages van routing en verkeerspatronen. Peakflow SP zorgt voor inzicht in en visuele weergaves van bedreigingen en hun mogelijke oorzaak: een aanval, een onjuiste configuratie of een wijziging in het netwerk. Providers kunnen snel de kernoorzaak van veranderingen vaststellen, die het gevolg kunnen zijn van nieuwe applicaties, klanten en/of overtredingen van het gebruiksbeleid. Providers kunnen tevens peering-relaties evalueren en de transit kosten en doorvoersnelheid optimaliseren.

Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata: "De oplossingen van Arbor Networks passen naadloos in ons portfolio, waarin het accent ligt op de service provider markt. Voor service providers zijn beveiliging èn operationele kosten de belangrijke issues van dit moment. Met de oplossingen van Arbor kunnen onze klanten inspelen op deze uitdagingen. De Peakflow-producten zorgen voor optimale beveiliging van netwerken en bieden daarnaast de mogelijkheid om netwerken efficiënt in te richten en te exploiteren."

Tony King, Vice-President EMEA van Arbor Networks: "We zijn blij met Infradata als nieuwe partner voor de Benelux. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn sterke focus op innovatie, netwerkbeveiliging en kwaliteit. Ook Arbor richt zich sterk op deze punten en is daarom bij uitstek in staat om onze oplossingen op de Nederlandse en Belgische markt te brengen. Wij kijken uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking."

Voor meer infromatie: Arbor Networks.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates