Infradata benoemd tot Aruba Gold Partner 2017

1 min. leestijd
Aruba Networks

Share

Na twee jaar samenwerken is Infradata met ingang van 7 maart 2017 door Aruba Networks benoemd tot Aruba Gold Partner 2017.

“We zijn enorm verheugd met de status van Aruba Gold Partner 2017”, vertelt Mohamed El Haddouchi, Director Technology & Innovation bij Infradata. “Dit is de bekroning van twee jaar intensief samenwerken tussen Aruba Networks en Infradata. Als systemintegrator bouwen we met behulp van de technologie van Aruba Networks hoogwaardige draadloze netwerken met een hoge mate van beveiliging.”

Bedrijven die een draadloos netwerk aanleggen moeten vandaag rekening houden met werknemers en bezoekers die gebruikmaken van eigen mobiele devices (BYOD) met internettoegang. Dat gegeven stelt hoge eisen aan de beveiliging van deze draadloze netwerken.

Met de technologie van Aruba Networks voorkomen bedrijven dat malware en andere kwalijke invloeden geen toegang krijgen tot draadloze bedrijfsnetwerken. “Met het partnership met Aruba Networks is Infradata nog beter in staat om hoogwaardige en zeer veilige draadloze netwerken voor onze klanten te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden”, besluit Mohamed El Haddouchi.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates