Infradata behoort voor derde jaar op rij tot FD Gazellen

1 min. leestijd

Share

Infradata, de network integrator voor de service provider en telecom operator markt, is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. De FD Gazelle is een jaarlijkse verkiezing van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met de derde verkiezing tot FD Gazelle op rij toont Infradata zich nu al geruime tijd een constante groeier.

De belangrijkste criteria voor het verkrijgen van een FD Gazelle Award zijn een ononderbroken omzetgroei van minimaal twintig procent over de afgelopen drie jaar en tevens dient de onderneming winstgevend te zijn. Sinds het begin van de FD Gazelle Awards zijn er slechts honderddrieëndertig bedrijven die ooit drie of meerdere keren zijn uitgeroepen tot FD Gazelle.

In 2010 is het aantal FD Gazellen aanzienlijk afgenomen van circa zevenhonderd tot tweehonderdvijftig bedrijven. Dit is te wijten aan het crisisjaar 2009. Leon de Keijzer, Managing Director bij Infradata: ‘We zijn trots dat we de afgelopen drie jaar telkens tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Dat we ondanks de macro-economische tegenwind in 2009 dit hebben weten vol te houden is natuurlijk fantastisch. Het blijkt dat de visie waarmee Infradata jaren geleden gestart is een juiste is geweest. Het dataverkeer is enorm toegenomen en ik verwacht dat dit de komende jaren nog gewoon verder zal gaan. Als we blijven innoveren maar tevens de flexibiliteit weten te bieden die zo hard nodig is in onze markt staan we de komende jaren gewoon weer bij de FD Gazellen.’

Infradata is een onderneming die niet stil zit. Los van de specialismen in core networking, network security en het bieden van network services innoveert het bedrijf sterk. Inspelende op een veranderende markt heeft Infradata tegenwoordig tevens expertise op de gebieden van Cloud Computing en IPv6. Bekende namen waarmee Infradata al een geruime tijd zaken doet zijn onder andere Vodafone, T-Mobile en Ziggo.

De nominaties van de FD Gazelles worden bepaald op basis van de gedeponeerde jaarstukken bij de Kamer van Koophandel (KvK). De gegevens waarop de uitverkiezing gebaseerd is zijn daardoor zeer betrouwbaar en transparant. Het Financiële Dagblad, organisator van de FD Gazelle Awards doet voor het zevende jaar onderzoek naar de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De krant doet dit in samenwerking met ABN Amro, Graydon, KPMG en SAP.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates