Infradata behaalt een 59ste plaats in de Deloitte Fast 500 EMEA Awards

1 min. leestijd

Share

Op 24 november werden wij bericht over het feit dat we op een 59ste plaats geëindigd zijn tijdens de Deloitte Technology Fast 500 EMEA Awards. Een jaarlijkse verkiezing van de snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De selectie vindt plaats op basis van een aantal duidelijke criteria en de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2004-2008). Infradata deed voor de eerste keer mee aan de prestigieuze verkiezing. De sterke groei van 2388% over vijf jaar was uiteindelijk voldoende om de 59ste plaats te behalen.

Eerder dit jaar behaalde Infradata reeds een 6de plaats voor de Deloitte Technology Fast 50 Benelux Awards en werd het uitgeroepen tot FD Gazelle voor het tweede jaar op rij.

“Getuige de ontvangst van al deze awards zijn we de afgelopen jaren inderdaad ontzettend hard gegroeid. Om de erkenning hiervoor te krijgen is erg leuk”; aldus Leon de Keijzer, Managing Director Infradata. “We zullen er de komende jaren alles aan doen om op basis van het reeds gelegde fundament wederom hoge ogen te gooien tijdens deze awards. Expertise, ervaring en flexibiliteit zullen de bouwstenen blijven voor ons succes in de komende jaren”.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates