Infradata als Partner van de Dutch Hosting Provider Association

1 min. leestijd

Share

Infradata heeft zich als business partner aangesloten bij de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Hiermee ondersteunt de network integrator voor de service provider markt het belang om de zeer sterk groeiende hostingmarkt voor haar eindgebruikers transparant te houden.

De stichting DHPA vertegenwoordigt de belangen van de dertig marktleidende hosting- en cloudproviders in Nederland die gezamenlijk een belangrijke bijdrage leveren aan de nationale economie. De Nederlandse online sector is een van de grootste ter wereld en faciliteert naar schatting 33 procent van de gehele e-commerce omzet in Europa. De kernwaarden van de DHPA-deelnemers zijn professionaliteit, kwaliteit en transparantie. Door toe te zien op het in de praktijk toepassen van deze kernwaarden levert de DHPA een bijdrage aan het vertrouwen in de online industrie als geheel.

‘Wij zoeken bij voorkeur samenwerking met marktpartijen die een bewezen affiniteit met de sector hebben en zich kunnen vinden in onze kernwaarden’, stelt Michiel Steltman, directeur bij DHPA. ‘Een leverancier als Infradata past daar goed bij. Hun professionele benadering, kennis van zaken en betrokkenheid bij onze activiteiten draagt bij aan het realiseren van onze doelstellingen.’

Professionalisering van de markt

‘Wij ondersteunen en onderschrijven het belang om de zeer sterk groeiende hostingmarkt voor haar eindgebruikers transparant te houden. Met de groei van het aantal Nederlandse organisaties dat hostingdiensten aanbiedt is een keurmerk essentieel om te kunnen zien dat er bepaalde regels en kwaliteit nagestreefd worden. Door zich te confirmeren aan de regels en voorschriften van de DHPA wordt er een fundering gelegd voor verdere professionalisering binnen de markt en daarmee vertrouwen gegeven voor duurzame samenwerking’, aldus Nino Tomovski; Managing Director van Infradata.

Voor meer informatie: DHPA

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates