Gartner en Forrester noemen Crowdstrike leider in endpoint security

1 min. leestijd
CrowdStrike

Share

De door Crowdstrike cloud-geleverde Endpoint-beveiligingsoplossingen is door Forrester en Gartner genoemd als leider op het gebied van endpoint security. De oplossing staat bovenin het Magic Quadrant 2018 van Gartner voor Endpoint Protection Platforms en in meerdere Forrester reports. Crowdstrike staat erom bekend dat zij de endpoint security producten onderwerpen aan niet-betaalde openbare tests en analyses. Hierdoor slaagt Crowdstrike erin om keer op keer onpartijdige hoge beoordelingen te ontvangen voor de Endpoint Security oplossing.

Forrester Wave voor Endpoint Protection en Endpoint Detection en -respons (EDR)

Als enige leverancier wordt Crowdstrike genoemd als leider in het Forrester Wave for Endpoint Protection-rapport en het Forrester Wave for Endpoint Detection and Response (EDR) rapport, dankzij het Crowdstrike Falcon Insight product.

Crowdstrike in Gartner Magic Quadrant 2018 voor Endpoint Protection Platforms

In de bekende Magic Quadrant van Gartner voor Endpoint Protection Platforms, neemt Crowdstrike wederom een leiderschapspositie in. Crowdstrike wordt de beste oplossing genoemd voor "Lean Forward" of "Type A" organisaties in het Gartner Critical Capabilities 2018 for Endpoint Protection Report. CrowdStrike scoort ook het hoogst in Gartner Peer Insights voor endpoint beveiliging platforms.

Real-world bescherming tests van CrowdStrike lonen

CrowdStrike was de eerste next-generation oplossing die deelnam aan non-paid tests. Kiezen voor deze unieke aanpak, het runnen van hun eigen antivirus-engines en het publiekelijk testen van producten, wordt gedaan om hun productebelofte en effectiviteit kracht bij te zetten. Door de geboekte resultaten zal Crowdstrike blijven deelnemen aan deze terugkerende openbare antimalware tests. Zo doen ze wederom mee aan het Real-World Protection Testing evenement in 2018. Net zoals in 2017 wordt van hen verwacht dat ze ook hier weer hoge cijfers behalen voor de hoge doeltreffendheid en een laag aantal false-positives.

Op machine learning gebaseerde antimalware-engine

SE Labs heeft de machine-learning enigne gecertificeerd voor opname in de VirusTotal in 2016, waardoor ze de eerste beveiligingsleverancier zijn met een op machine learning gebaseerde antimalware-engine in VirusTotal. In 2018 wonnen zij hiermee de AAA Award voor de SE Labs Enterprise Endpoint Security-test. Daarmee versloegen zij vele andere toonaangevende legacy-oplossingen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates