EspritXB en Infradata starten intensieve samenwerking

1 min. leestijd

Share

EspritXB (op 15 juni 2016 overgenomen door Ziggo) en network integrator Infradata starten een intensieve samenwerking voor de komende vijf jaar. Na een zorgvuldig selectietraject heeft EspritXB gekozen voor de best-of-breed oplossing van Infradata op basis van netwerkinfrastructuur van Juniper Networks, MRV en Acme Packet.

Met het baanbrekende nieuwe netwerk kan EspritXB zijn klanten een nog betere performance, stabiliteit en uitgebreide Quality of Service bieden.

Karl Heinz van der Made, directeur EspritXB: ‘Dankzij de flexibiliteit en expertise van Infradata zijn wij in staat om een next generation netwerkinfrastructuur te bouwen die schaalbaar, flexibel en toekomstgericht is. Met deze netwerkinfrastructuur wordt de beschikbaarheid, de kwaliteit van onze dienstverlening en de beveiliging tegen ongewenste acties van derden verder verhoogd. EspritXB biedt met dit nieuwe netwerk de beste service aan mkb Nederland.’

EspritXB zal ondersteund worden door de design-, implementatie- en supportservices van Infradata. ‘EspritXB is vorig jaar een ambitieus project gestart waar wij positief op gereageerd hebben. Ze hadden het idee om een nog niet eerder gerealiseerd netwerk te bouwen dat volledig toekomstgericht is en nog meer voordelen zou bieden aan klanten. Dankzij onze expertise en het doorzettingsvermogen van beide partijen zijn we tot een resultaat gekomen dat er zeker mag zijn’, aldus Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata.

Jasper Jans, network engineer EspritXB, over de samenwerking met Infradata en Juniper Networks: ‘Juniper en integrator Infradata begrepen onze uitdagingen en vraagstukken volledig. Als een van de weinige partijen durfden zij ons een netwerk design te presenteren dat ik voorheen nooit overwogen zou hebben.’

Lees meer over dit gehele traject in de blogpost van Jasper Jans door hier te klikken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates