Enne Solutions werkt samen met Infradata voor inrichting van het grootste datacenter in Limburg

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Cloud Computing dienstverlener Enne Solutions in Roermond heeft Infradata ingeschakeld voor het opzetten van een nieuwe beveiligingsinfrastructuur in het grootste datacenter in Limburg. Infradata levert Enne hiertoe zeer krachtige SRX serie firewalls van Juniper Networks die redundant uitgevoerd worden in een cluster. De support op de firewalls is tevens ondergebracht bij Infradata in een 24x7x4(uur) onsite servicecontract.

Cloud Computing dienstverlener Enne Solutions levert cloud-computing diensten zoals werkplek virtualisatie (One2Work), Virtual Dedicated Servers (VDS) en een state- of-the- art digitaal televisieplatform (Solocoo) allemaal vanuit het datacenter in Limburg. Momenteel staan er in Limburg nog weinig datacenters waardoor bedrijven gedwongen worden om uit te wijkennaar datacenters rond Amsterdam. Omdat een beheerder toch nog regelmatig ter plekke werkzaamheden aan de systemen dient uit te voeren is het handig als een datacenter in de nabije omgeving ligt. Op dit laatste aspect speelt Enne in door ook een krachtige infrastructuur neer te zetten in de zuidelijke provincie.

“Enne Solutions is een zeer ambitieuze onderneming die het laatste jaar zeer grote stappen heeft gemaakt. Dat de snel groeiende Cloud Computing dienstverlener Enne ons als leverancier heeft uitgekozen zien wij als zeer positief en als een goede eerste stap naar een verdere samenwerking in de toekomst”, aldus Simon de Heer, Sales Executive bij Infradata.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates