Elephant Talk kiest voor Infradata om datanetwerk uit te rollen

1 min. leestijd

Share

Elephant Talk is een samenwerking gestart met Infradata voor de levering en implementatie van het datanetwerk van hun nieuwe mobiele infrastructuur. Infradata draagt daarmee bij aan de implementatie en integratie van geavanceerde voice- en datadiensten van Elephant Talk in Europa.

Momenteel vinden er veel ontwikkelingen plaats in de markt van mobiele operators. Infradata kan mobiele operators zoals Elephant Talk ondersteunen in de noodzaak te innoveren en te streven naar kostenoptimalisatie. Het project dat Elephant Talk samen met Infradata uitvoert dient tevens als blauwdruk voor de toekomstige uitrol in Europa. Naast het aanbieden van mobiele diensten in Nederland wil Elephant Talk ook in andere landen als Spanje en Duitsland de mobiele markt veroveren.

Elephant Talk is een Internationale telecom- en netwerkoperator voor vaste- en mobiele netwerken. Het bedrijf faciliteert de distributie van content- en telecommunicatiediensten. Elephant Talk opereert vanuit vestigingen in diverse landen en heeft interconnecties met leidende telecombedrijven. Elephant Talk beschikt over een eigen infrastructuur die het exploiteert op basis van zijn eigen Intelligent Network en Billing-platform. Het bedrijf concentreert zich in Europa op haar activiteiten als Mobile Virtual Network Enabler. De producten en diensten van Elephant Talk omvatten Carrier (Pre)Select-, Premium Rate Services, VoIP en Billingoplossingen.

“Op de markt van mobiele operators vinden momenteel enorm veel ontwikkelingen plaats. Doordat wij reeds in een vroeg stadium hierop geanticipeerd hebben met het aantrekken van de juiste kennis en mensen zien we dat we in deze markt steeds meer omzet maken. Met een klant als Elephant Talk verstevigen wij onze positie in het mobiele netwerk segment. Dit stemt mij tot grote tevredenheid en geeft aan dat we wederom op de juiste plekken binnen onze organisatie geïnnoveerd hebben” aldus Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata.

Voor meer informatie: Elephant Talk

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates