Een drietal nieuwe beveiligingsoplossingen van CrowdStrike

1 min. leestijd
CrowdStrike

Share

CrowdStrike® maakt een goede start in 2018 en is druk bezig geweest met het leveren van de meest krachtige endpoint-bescherming in de branche. We zijn zeer verheugd om de Spring Platform Release aan te kondigen - een trifecta van nieuwe beveiligingsoplossingen.

Deze nieuwe oplossingen tonen het leiderschap en de expertise van CrowdStrike in de sector aan, door proactief toezicht te houden, interne security resources te sparen en onmiddellijke reactietoegang mogelijk te maken voor gedistribueerde bedrijven.

CrowdStrike Falcon X ™

De nieuwe module voor dreigingsanalyse, CrowdStrike Falcon X ™, breidt het Falcon-platform uit en stelt klanten in staat om vanuit een reactieve beveiligingshouding te draaien naar een voorspellende beveiligingspositie. Falcon X is het eerste commerciële product dat het gehele dreigingsanalyseproces effectief automatiseert en bruikbare informatie en aangepaste indicatoren van compromis (IOC's) biedt, speciaal afgestemd op de bedreigingen.

Falcon X is gebouwd op het CrowdStrike Falcon-platform en biedt klanten in alle soorten en maten een beter inzicht in de bedreigingen waarmee zij worden geconfronteerd en verbeteren snel de verdediging. Aangepaste IOC's worden onmiddellijk via API met andere beveiligingshulpmiddelen gedeeld, waardoor de beveiligingsworkflow wordt gestroomlijnd en geautomatiseerd. Cyber ​​threat intelligence met betrekking tot de gevonden aanval wordt naast de waarschuwing weergegeven, waardoor analisten snel en gemakkelijk de bedreiging kunnen begrijpen en actie kunnen ondernemen. Met deze nieuwe mogelijkheid kunnen klanten proactief worden, hun risicopositie verminderen en hun vermogen om inbreuken te stoppen vergroten.

Falcon EPP Complete ™

De EPP Complete-oplossing combineert de effectiviteit van het Falcon-platform met de efficiëntie van een toegewijd team van CrowdStrike-beveiligingsprofessionals. Falcon's best-in-class preventie-, detectie-, respons- en IT-hygiënemogelijkheden bieden al een krachtige verdediging tegen alle soorten bedreigingen, van malware-aanvallen tot de snel veranderende tactieken, technieken en procedures (TTP's) die worden gebruikt door 's werelds meest bekwame en vastberaden tegenstanders. Het combineren van het Falcon-platform met de beveiligingsexperts van CrowdStrike zorgt voor 100 procent zorgeloze, kant-en-klare eindpuntbeveiliging.

Door alle elementen te verenigen die nodig zijn om elk aspect van eindpuntbeveiliging te verwerken in een enkel turnkey-aanbod, heeft elke organisatie nu toegang tot een complete, probleemloze beveiligingsoplossing die hen direct op één lijn brengt met de best beschermde private en publieke organisaties ter wereld. Deze nieuwe oplossing maakt het CrowdStrike-eindpuntportfolio compleet en stelt je in staat een uitgebreid gamma eindpuntbeveiligingsopties te implementeren.

Falcon Insight ™ endpoint detectie en response (EDR)

CrowdStrike kondigt ook de toevoeging aan van twee nieuwe functies aan hun Falcon Insight EDR-oplossing. Met Real Time Response beschikken klanten over krachtige interactieve functies die direct zicht bieden op het lokale bestandssysteem, register, netwerk en meer. Het stelt klanten ook in staat de deur te sluiten voor bedreigingen door kwaadwillende processen te stoppen en de resterende sporen te verwijderen die de aanvaller achtergelaten heeft. Realtime query zorgt voor ultieme zichtbaarheid en controle - stelt klanten in staat om acties voor het verzamelen en beantwoorden van informatie op maat uit te voeren.

Deze nieuwe functies stellen incidentresponders in staat direct toegang te hebben tot systemen in de gedistribueerde onderneming, zodat ze snel incidenten kunnen onderzoeken, beslissende acties ondernemen om bedreigingen met chirurgische precisie uit te roeien en snel weer zaken kunnen doen, terwijl ze tegelijkertijd de kosten van cyberaanvallen minimaliseren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates