Delta kiest wederom voor betrouwbaarheid van Juniper Networks

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Delta is in 1991 ontstaan uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). Delta levert de unieke combinatie van energie (gas, electriciteit) en digitale diensten (internet, televisie en telefonie). De geleverde stroom is 100% groen en wordt opgewekt uit wind en biomassa. Ze hebben vele tienduizenden klanten in hoofdzakelijk de regio Zeeland.

De relatie tussen Delta en Infradata gaat ver terug. Al in 2007 leverde leverde Infradata een compleet nieuw 10 Gbits/sec-netwerk aan ZeelandNet, dochter van Delta. Het toenmalige netwerk werd voorzien van een Juniper MX 960 router, met een directe verbinding met de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), het grootste internetknooppunt ter wereld.

Vanwege de groeiende vraag naar breedband internetdiensten en digitale televisie is het netwerk van Delta opgeschaald naar 100 Gbit/sec. Hiervoor heeft Delta via Infradata wederom een tweetal Juniper MX 960 routers aangeschaft. Delta heeft gekozen voor de technologie van Juniper vanwege de bewezen betrouwbaarheid en stabiliteit.

“Delta is al meer dan 10 jaar enorm tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening van Infradata. De klanten van Delta stellen hoge eisen met betrekking tot de snelheid en beschikbaarheid van het IP-netwerk van Delta. Het daarom belangrijk dat ze een partner hebben die ze daarin ondersteunt. We denken altijd actief mee met onze klanten en betrouwbaarheid en beschikbaarheid van netwerken hebben we hoog in het vaandel staan.”, zegt Account Manager Jan-Willem Sipman van Infradata.

“Met de aanschaf van twee Juniper Networks routers heeft Delta wederom laten zien tevreden te zijn over de dienstverlening van Infradata. We zijn als organisatie voortdurend bezig met het verbeteren van onze kennis van mission critical networks en we zien het als onze taak om Delta op dit gebied optimaal te ondersteunen.”, zegt Leon de Keijzer, CEO van Infradata.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates