De Friesland Zorgverzekeraar waardeert datacenter op met Infradata en Juniper switches

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

De Friesland Zorgverzekeraar heeft haar rekencentrum met hulp van Infradata ingericht met nieuwe core switches van Juniper Networks. Na een uitgebreide marktscan heeft De Friesland uiteindelijk gekozen voor Juniper Networks als technologie-partner en network integrator Infradata.

Juniper Networks switches

De Friesland Zorgverzekeraar heeft gekozen voor state-of-the-art switching van Juniper Networks, omdat het Virtual Chassis het mogelijk maakt om de switches vanuit één systeem aan te sturen. Dit zorgt voor vermindering van de operationele kosten.

Naast de switching kan het virtuele chassis eenvoudig uitgebreid worden en op basis van 10GE aan de rest van de infrastructuur gekoppeld worden. Infradata heeft zorg gedragen voor hulp bij de implementatie en consultancy waar nodig, binnen de integratie van dit project.

Na de core switching heeft De Friesland Zorgverzekeraar door goede ervaringen ook PoE access switches van Juniper Networks aangeschaft voor haar IP-telefonie.

“Wij zijn zeer content over onze samenwerking met De Friesland Zorgverzekeraar, een gerenommeerde zorgverzekeraar die servicekwaliteit hoog in het vaandel heeft staan”, aldus Leon de Keijzer, Managing Director Infradata. “De keuze van De Friesland voor switches van Juniper Networks biedt hen een switching infrastructuur waar ze nog jaren mee vooruit kunnen”.

Voor meer informatie: De Friesland Zorgverzekeraar en Juniper.net

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates