CrowdStrike gepositioneerd als een Magic Quadrant "Leider" voor Endpoint Protection Platforms 2019

1 min. leestijd
CrowdStrike

Share

Crowdstrike wordt gepositioneerd als een "leider" in het 2019 Gartner Magic Quadrant voor Endpoint Protection Platforms (EPP). Deze erkenning van Gartner is de eerste keer dat Crowdstrike in het Leaders Quadrant wordt geplaatst met hun Crowdstrike Falcon Endpoint Protection Platform. Het rapport, dat leveranciers beoordeelt op volledigheid van visie en hun vermogen om uit te voeren, positioneerde CrowdStrike ook het verst in volledigheid van visie in het gehele Magic Quadrant.

Volgens Gartner's "Voorspellingsanalyse: Informatiebeveiliging en Risicobeheer, Wereldwijd, 4Q18 Update," zal de wereldwijde EPP (enterprise) softwaremarkt naar verwachting groeien van $ 6,5 miljard in 2019 tot $ 7,5 miljard in 2022.

"We geloven dat de positie van CrowdStrike in het Leaders Quadrant bevestigt dat ons cloud-native model de levering van Endpoint Security services mogelijk maakt op een tempo en op een schaal die voldoet aan de behoeften van moderne, gedistribueerde bedrijven," zei George Kurtz, CEO en mede-oprichter van CrowdStrike. “We zijn CrowdStrike helemaal opnieuw begonnen in de cloud om een radicaal nieuwe benadering van beveiliging te bieden en de problemen op te lossen waarmee moderne bedrijven te maken krijgen met gefossiliseerde, ongelijksoortige oplossingen die in het cloud-tijdperk ondoeltreffend worden geacht. Onze plaatsing als verste in de volledigheid van visie bevestigt de waardepropositie die onze platformbenadering en single-agent-architectuur onze klanten biedt bij het stoppen van inbreuken, terwijl ook de complexiteit wordt beperkt. ”

Andere Infradata-partners in Magic Quadrant 2019 voor Endpoint Protection Platforms

Het CrowdStrike Falcon-platform is een modern, schaalbaar platform voor Endpoint Security met één agent dat een geavanceerde, maar toch eenvoudige gebruikerservaring voor de onderneming biedt en cyberinbreuken voorkomt. Het biedt next-generation AV, endpoint detectie en -respons (EDR), managed threat hunting, IT-hygiëne, threat intelligence and vulnerability management. De lichtgewicht agent is snel inzetbaar en levert een naadloze ervaring voor beveiligingsteams en eindgebruikers. Falcon's cloudgebaseerde modulaire architectuur bevordert innovatie en biedt klanten wrijvingsloos gebruik van nieuwe functies en functionaliteit.

CrowdStrike Falcon-klanten kunnen aanvallen op Endpoints op of buiten het netwerk voorkomen met de kracht van crowdsourced-gegevens die cloud-scale kunstmatige intelligentie (AI) leveren met realtime bescherming en zichtbaarheid in de hele onderneming, inclusief op firmwareniveau. Met de CrowdStrike Threat Graph® kan de CrowdStrike Falcon de kracht van deze gegevens ontgrendelen en meer dan twee biljoen endpoint gerelateerde gebeurtenissen per week in realtime van over de hele wereld correleren, waardoor een van 's werelds meest geavanceerde dataplatforms voor beveiliging wordt gevoed.

Naast Crowdstrike worden Infradata-partner Trend Micro en Symantec ook genoemd als leider in het Magic Quadrant voor Endpoint Protection Platforms.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates