atom86 kiest Infradata en Juniper routers

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Leiden, 11 oktober 2011 – IP Transit provider atom86 heeft voor de routering binnen zijn netwerk gekozen voor de MX960 3D routers van Juniper Networks. Network Integrator Infradata, Elite Partner van Juniper Networks, is de leverancier en draagt zorg voor de support.

atom86 is opgericht in 2009 en dochteronderneming van Schuberg Philis. In korte tijd heeft atom86 een gevestigde naam opgebouwd in de IP Transit-markt voor Nederlandse datacenters met klanten uit zeer verschillende marktsegmenten zoals banken, retail, logistiek, finance, media, energie, reizen en productie. Vanaf de start in 2009 biedt atom86 standaard high availability IP Transit connectiviteit aan op IPv4 en IPv6.

Met de toename van het dataverkeer stijgt het belang van het garanderen van zowel performance als veiligheid bij het aanbieden van IP Transit-diensten. Met de Juniper MX960 3D core routers biedt atom86 deze optimale betrouwbaarheid. Tevens biedt het schaalbaarheid voor de toekomst. Dankzij dit state-of-the-art-netwerk groeit atom86 aanzienlijk. De IP Transit provider heeft al de eerste uitbreidingen gedaan richting diverse datacenters in Amsterdam.

Nico Boekee en Robert Heuvel, sales managers bij atom86: “De Next Generation Juniper MX960 routers hebben ons in staat gesteld een uiterst betrouwbaar en snel netwerk te bouwen voor onze klanten, zodat ze de komende jaren voort kunnen.”

“Wij zijn blij het vertrouwen van atom86 te hebben gekregen voor de levering van het Juniper core routing netwerk. Met dit netwerk is atom86 klaar voor de toekomst en kan het inspelen op de sterke toename van het dataverkeer”, aldus Robbie van Rooijen, Sales Executive van Infradata.

Voor meer informatie: Juniper.net en atom86

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates