Webinar: Werken met de nieuwste generatie netwerken in de zorg

Placeholder for HealthcareHealthcare
Arista Networks

“Zowel levens- als bedrijf kritische applicaties leven vandaag de dag in de cloud en nieuwe generatie netwerken. Deze bieden een enorm hoge beschikbaarheid en real-time informatie om uiteindelijk efficiënter, wendbaarder en met meer precisie te kunnen werken”.

Voor de Nederlandse zorgsector organiseert Nomios samen met Arista Networks een uniek webinar gericht op deze nieuwe generatie en toekomstbestendige netwerken.

Maak je netwerk toekomstbestendig

De ontwikkelingen op het gebied van server-virtualisatie en IP gebaseerde storage omgevingen introduceerde een transformatie van ‘legacy’ naar ‘software-driven’, op cloud technologie gebaseerde netwerken, in ziekenhuizen.

Door haar open architectuur maakt Arista het ziekenhuizen mogelijk om afscheid te nemen van traditionele legacy netwerkomgevingen en de stap te zetten naar op cloud technologie gebaseerde intelligente netwerken. Hierdoor ontstaan kostenefficiënt, toekomst vast, schaalbaar en programmeerbare netwerken.

Arista biedt de benodigde functionaliteiten voor het leveren van toekomstbestendige netwerken en heeft wereldwijd met haar partners al meerdere ziekenhuizen hierin voorzien.

Wat bespreken we in deze webinar?

In dit webinar geven experts hun visie, uitleg over het realiseren en managen van deze nieuwe generatie netwerken. Ook geeft Arista een demonstratie van hun product.

Door het volgen van de webinar kom je meer te weten over:

  • Best-practises, ontwerp van intelligente netwerken
  • Automation en Cloudvision (cognitive netwerk management systeem)
  • PIN’s (Places in the Network) vs PIC’s (Places in the Cloud)
  • De wijze waarop deze nieuwste netwerken eenvoudig, kosteneffectief gemanaged kunnen worden

Voor wie is deze webinar interessant?

Dit webinar is gericht op IT-managers, OPS-managers, adviseurs en netwerk professionals in de zorg. We raken de belangrijkste elementen aan voor het realiseren en onderhouden van deze nieuwe generatie netwerken.

Nieuwste generatie netwerken in de zorg

Meld je aan voor de webinar

Artikelen

Meer updates