Sett Gent

Sett Gent - De beurs voor modern en innovatief leren.

Op woensdag 23 en donderdag 24 februari staat Nomios op de interactieve belevingsbeurs Sett in het Flanders Expo Gent. Wij staan hier samen met onze partners Eurofiber en Fortinet in de categorie Telecom op stand 8430.

Ontmoet ons!

Het onderwijs is in de loop der jaren sterk veranderd. Docenten geven steeds meer lessen online, en de interacties tussen studenten, docenten en onderzoekers zijn daardoor afhankelijk geworden van online mediums.

Deze veranderingen hebben hun ups en downs. Maar het belangrijkste is dat cybersecurity en netwerkinfrastructuur hierdoor op de radar komen te staan in de onderwijssector.

Wil je met ons in gesprek over wat wij voor het onderwijs kunnen betekenen op gebied van security en netwerken, loop dan bij ons langs bij de stand van Eurofiber (8430). Wil je er zeker van zijn dat we tijd voor je hebben op de beurs, stuur ons dan een bericht en we zorgen dat we een afspraak met je maken.

Schrijf je gratis in

Je kunt beurs Sett Gent gratis bezoeken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aan te melden op: www.sett-gent.be/nl/tickets/.

Wanneer & waar?

Woensdag 23 en donderdag 24 februari 2022 van 08:30 - 17:00.

Flanders Expo Gent
Maaltekouter 1
9051 Gent
Belgium

Beursbezoek + Covid

Sett kan en mag doorgaan in lijn met de laatste beslissingen van de veiligheidsraad. Meer dan ooit is jouw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. We volgen de veiligheidsmaatregelen streng op en hanteren onder andere het Covid Safe Ticket en mondmaskerplicht. Je kan hier alle maatregelen nalezen.

Placeholder for Students universityStudents university
Artikelen

Meer updates