Stages bij Nomios

Ontdek wat Nomios te bieden heeft met een stage.

Placeholder for Austin distel S7 KX8ge L0 unsplashAustin distel S7 KX8ge L0 unsplash

Ontdek meer over solliciteren voor een stage, en kijk of een carrière bij Nomios is wat je zoekt.

Een stage is een uitstekende manier om Nomios van binnenuit te leren kennen. Dompel jezelf onder in de cybersecurity- en netwerkindustrie en beslis welke carrière het best bij je past.

Tijdens een stage ben je de hele dag betrokken bij concrete projecten die zijn geselecteerd op basis van je interesses en vaardigheden. Je zult deel uitmaken van een team en samenwerken met Nomios medewerkers die allemaal professionals zijn in hun vakgebied. Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit de ervaring haalt, zullen een supervisor en een mentor je direct ondersteunen terwijl je gedurende je stage regelmatig evaluaties uitvoert. Hun perspectieven zullen bijdragen aan je begrip van het bedrijf, de eisen en de beloningen.

Stages bij Nomios

Stages in één oogopslag:

  • Een echt project met een aanzienlijke impact op het bedrijf
  • Ontdekken welke vaardigheden je moet ontwikkelen door constructieve feedback
  • Waardevolle netwerken en contacten opbouwen voor toekomstige carrièremogelijkheden
Placeholder for Adobe Stock 151327209Adobe Stock 151327209
Waarom Nomios?

Een geweldige plek om je carrière te beginnen

Maak kennis met een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van cybersecurity en cloud netwerken. Er is nog nooit een opwindender moment geweest om in de technologie-industrie te werken. Met een carrière bij Nomios zal je een rol kunnen spelen in unieke innovatieve projecten die je een onovertroffen ervaring zullen bezorgen. We hebben een track record van cutting-edge projecten over de hele wereld. Dit zijn niet zomaar ingenieursprestaties. Ze zijn het resultaat van een bedrijf dat vooruitgang echt hoog in het vaandel draagt en waar je voortdurend wordt aangemoedigd om nieuwe manieren van denken en werken te verkennen.

Prestigieuze klanten en vooruitstrevende projecten.

Werken met een zeer getalenteerd team.

Agile organisatie.

Regelmatige evenementen en teamborrels.

Internationale carrièremogelijkheden.

Nieuwste laptop en smartphone.

Stageproces

Mentorschap en begeleiding

Wanneer je bij ons komt werken, krijg je een mentor en een supervisor die je begeleiden tijdens de stage. Je supervisor zorgt voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning, terwijl je mentor als klankbord fungeert en ervaren advies en ondersteuning geeft. Je mentor is meestal een senior in je branche.

Tussentijdse stagebeoordeling

Halverwege je stage vindt er een bijeenkomst plaats met je supervisor en mentor. Het doel van deze bijeenkomst is om te beoordelen of je de mijlpalen hebt gehaald die aan het begin van het project zijn vastgesteld, om je feedback te geven over je prestaties tot nu toe en om je voorbeelden te geven van punten waarop je het goed doet en punten die voor verbetering vatbaar zijn.

Stage resultaat

Als de algemene evaluatie van je stage voldoet aan onze minimumnormen voor tewerkstelling, zullen we trachten een geschikte positie voor je te vinden in het graduate programma.

Wij zijn trots op onze status als geaccrediteerd stagebedrijf.

Artikelen

Laatste nieuws en blog