Staging & deployment services

Wij vereenvoudigen de uitrol van technologie - waardoor kosten en risico's worden beperkt en interne middelen vrijkomen om zich te concentreren op meer strategische initiatieven.

Placeholder for Construction steel framework highriseConstruction steel framework highrise

Wat is staging en deployment?

Staging en deployment is het proces van gelijktijdige configuratie van een grote hoeveelheid IT-middelen op een centrale locatie. Dit maakt een snelle implementatie naar jouw kantoren, winkels en datacenters mogelijk, zodat ze gebruiksklaar op locatie aankomen. Een enkel staging en deployment event bestaat uit vele kleinere events die in harmonie samenwerken. Verificatie van IT-middelen, laden van software, testen, staging, aanpassing en kitting spelen elk een belangrijke rol.

Voordelen

Waarom staging en deployment gecentraliseerd moeten worden

icon Doelmatigheid
Doelmatigheid
Minder projectvertragingen en scope creep wanneer staging en integratie plaatsvinden in een gecontroleerde omgeving, onafhankelijk van jouw onsite locaties.
icon Plug en Play
Plug en Play
Jouw technologie wordt "plug and play" geleverd op elke locatie. Je bespaart tijd, geld en fysieke ruimte, en ondervindt minder problemen in het veld.
icon Schaalbaarheid
Schaalbaarheid
Het implementeren en installeren van technologie voor nieuwe winkels, kantoren, datacentra, magazijnen en distributiecentra is systematisch, herhaalbaar en schaalbaar.

Ons staging-, configuratie- en asset deploymentproces

Wij volgen een methodologie in meerdere stappen voor het stagen, integreren en implementeren van bedrijfsnetwerk- en beveiligingstechnologie. Stappen kunnen variëren van project tot project, maar het algemene proces ziet er als volgt uit:

Ontvangst en verificatie van hardware

Verifiëren of de juiste apparatuur is besteld en ontvangen voorafgaand aan staging en implementatie is een tijdrovende, maar essentiële eerste stap van een staging en implementatie. Wanneer wij de apparatuur ontvangen, wordt elk apparaat geserialiseerd en geïnventariseerd om de garantie en de activa per locatie te kunnen volgen. Op deze manier zijn jouw activa georganiseerd en verzekerd voordat de installatie begint.

Placeholder for Warehouse logistics barcode scannerWarehouse logistics barcode scanner

Maatwerk per apparaat

Met maatwerk per apparaat configureren we apparatuur met exacte oplossing- en locatiespecificaties als onderdeel van het configuratie- en integratieproces. Wanneer jouw apparatuur op locatie arriveert, is elk netwerk- of beveiligingsapparaat zo geconfigureerd dat het direct uit de doos werkt. Minimale installatie vereist, hoewel we technici ter plaatse kunnen inplannen om je op locatie te ondersteunen.

Placeholder for Close up of man coding on laptop scopio 39e6dc1c 65ff 4f46 9c9e cc5cc18cb5e3Close up of man coding on laptop scopio 39e6dc1c 65ff 4f46 9c9e cc5cc18cb5e3

Vooraf installeren van modules en accessoires

Een van de meest essentiële onderdelen van onze staging- en implementatiediensten is het vooraf installeren van modules, line-cards en accessoires. Enterprise netwerk- en beveiligingsapparatuur is nooit one-size-fits-all. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe netwerk- of beveiligingsoplossing vooraf wordt geïnstalleerd met alle vereiste componenten. Plug en play!

Placeholder for Orange network cables switchesOrange network cables switches

Apparaten testen

Elk apparaat wordt getest om er zeker van te zijn dat alle onderdelen functioneren en communiceren zoals bedoeld. We controleren of de juiste firmwareversie op het apparaat is geladen.

Placeholder for Juniper networks popular img 1Juniper networks popular img 1

Per locatie kitting

Geen vertragingen meer bij het zoeken naar zoekgeraakte apparatuur. Onze kitting- en logistieke diensten zorgen ervoor dat alle benodigde apparatuur en bijbehorende accessoires in een nette kit worden verpakt en samen worden verzonden. Jouw technologie arriveert op tijd op de door jou aangewezen locaties, klaar voor gebruik.

Placeholder for Logistics warehouse operationLogistics warehouse operation
Professional services

Onze experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken, of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Dit kan de eerste stap zijn van een mooie samenwerking.

Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Laatste nieuws en blog