Placeholder for WallixWallix
Certified Partner

WALLIX

WALLIX beschermt je digitale assets met innovatieve en eenvoudige cybersecurityoplossingen, inclusief toonaangevende PAM-technologie.

Placeholder for London train track from aboveLondon train track from above

Versterk je cyberbeveiliging met WALLIX: Jouw schild in het digitale tijdperk

WALLIX, de Europese specialist in Identity and Access Security-oplossingen, is bekend als een toonaangevende speler in de wereld van cybersecurity. In een snel veranderend digitaal landschap is het beschermen van je bedrijf tegen geavanceerde cyberbedreigingen cruciaal. WALLIX staat aan de voorhoede van vereenvoudigde toegangsbeveiliging en biedt innovatieve oplossingen die je organisatie helpen om veilig en veerkrachtig te blijven. Ontdek hoe WALLIX je digitale activa kan beschermen en je bedrijf kan beveiligen tegen de nieuwste bedreigingen.

Ontdek de Kracht van WALLIX

WALLIX biedt uitgebreide cybersecurity oplossingen met een naadloze gebruikerservaring. De implementatie is eenvoudig, het gebruik is simpel en het onderhoud is moeiteloos. Als leidende speler in Privileged Access Management (PAM) stelt WALLIX je in staat om je strategische assets te beschermen door gebruikersprivileges en geheimen te controleren en te auditen. Hun oplossingen zijn gecertificeerd en voldoen aan nationale, staats- en bedrijfsregelgeving, waardoor je bedrijf compliant blijft.

Ontdek de kracht van WALLIX

Belangrijkste hoogtepunten

WALLIX biedt eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijke cybersecurity oplossingen. Als experts op het gebied van Privileged Access Management (PAM) helpen ze jouw kritische middelen te beveiligen door controle en auditing van gebruikerstoegang en geheimen. Hun gecertificeerde oplossingen waarborgen naleving van verschillende regelgevingen, waardoor jouw bedrijf veilig en compliant blijft.

2.300+ Klanten Bediend

Toont de wijdverspreide vertrouwenswaardigheid en betrouwbaarheid van WALLIX in de industrie.

€25M+ Omzet in 2022

Reflecteert de solide financiële prestaties en sterke marktpositie van WALLIX.

235 Werknemers

Een team toegewijd aan het stimuleren van innovatie en uitmuntendheid in cybersecurity.

Integratie van CSR-beleid

Benadrukt WALLIX's toewijding aan verantwoorde en ethische bedrijfspraktijken.

Gecertificeerd CSPN door ANSSI

Een erkenning van de Nationale Cybersecurity Agency van Frankrijk, bevestigt de uitmuntende beveiligingsmaatregelen van WALLIX.

Visionair in Gartner's Magic Quadrant voor Privileged Access Management (PAM) 2023

Deze erkenning onderstreept WALLIX's strategische visie en capaciteiten in Privileged Access Management.
WALLIX

Oplossingen

Waarom WALLIX?

Kenmerken en voordelen van WALLIX

Om digitale dreigingen het hoofd te bieden, is het essentieel om bedrijfsgegevens goed te beveiligen. Het kiezen van een betrouwbare cybersecurity bedrijf, zoals WALLIX, helpt organisaties zich te beschermen tegen cyberdreigingen en te voldoen aan strenge data privacy regelgeving.

WALLIX biedt oplossingen die niet alleen krachtig zijn, maar ook eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Je team kan moeiteloos toegang beheren, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijfsdoelen.

WALLIX PAM4ALL is een uniforme privilege-oplossing die je bedrijf beschermt tegen cyberaanvallen en bedrijfscontinuïteit garandeert. Door externe gebruikers veilige geprivilegieerde toegang te bieden, minimaliseert WALLIX het aanvalsoppervlak en beschermt het je kritieke bedrijfsmiddelen.

WALLIX biedt end-to-end gecertificeerde oplossingen die voldoen aan de hoogste normen in de branche. Je kunt erop vertrouwen dat je gegevens beschermd zijn en dat je voldoet aan alle relevante regelgeving.

Als Europese leider hecht WALLIX veel waarde aan gegevens privacy. Jij behoudt de controle over je gegevens en voorkomt misbruik van de waarde ervan. Met WALLIX kun je vertrouwen op een ethische en verantwoorde benadering van digitale beveiliging.

Placeholder for Adobe Stock 548628064Adobe Stock 548628064

Identiteitsbeheer in OT-omgevingen: de uitdagingen van de NIS2-richtlijn

Er zijn verschillende grote uitdagingen vanuit het perspectief van operationele technologie (OT) en de NIS2-richtlijn die moeten worden aangepakt op het gebied van identiteitsbeheer. Een van de belangrijkste uitdagingen is de beveiliging van geprivilegieerde accounts, die vaak hoge administratieve rechten hebben en daardoor een aanzienlijke bedreiging kunnen vormen voor essentiële en belangrijke entiteiten (EE/IE). Het implementeren van een robuuste Privileged Access Management (PAM) oplossing is cruciaal om te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot gevoelige middelen op de juiste tijdstippen. Een andere uitdaging is het waarborgen van de juiste toewijzing van toegangsrechten, waarbij het principe van de minste bevoegdheden moet worden gehanteerd om te voorkomen dat geprivilegieerde gebruikers onbedoeld of opzettelijk misbruik maken van hun rechten. Bovendien is het belangrijk om te zorgen voor een strikte controle op toegangsrechten, met behulp van oplossingen voor Endpoint Privilege Management (EPM), om te voorkomen dat malware, ransomware en cryptovirussen bestanden kunnen uitvoeren of versleutelen. Het effectief aanpakken van deze uitdagingen zal essentieel zijn om te voldoen aan de eisen van de NIS2-richtlijn en om de beveiliging van OT-systemen te waarborgen tegen cyberdreigingen.

Kies voor zekerheid, kies voor WALLIX

Wij als Nomios streven ernaar om je digitale toekomst veilig te stellen. Met WALLIX aan je zijde krijg je niet alleen toegang tot geavanceerde technologieën, maar ook tot een betrouwbare partner die je veiligheidsbehoeften begrijpt. Wacht niet langer; bescherm je bedrijf met WALLIX en laat je digitale transformatie zonder zorgen plaatsvinden.

Onze WALLIX-experts staan voor je klaar

Wij zijn een trotse partner van WALLIX met verschillende geavanceerde specialiteiten. In ons team vind je meerdere engineers die door WALLIX zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op de technische expertise en praktische ervaring van WALLIX bij het zorgvuldig beoordelen van technische specificaties en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw WALLIX-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates