VMware vCloud NFV OpenStack

Versnel implementatie van productie-NFV-services op OpenStack.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

VMware vCloud NFV OpenStack is een bewezen OpenStack-oplossing met carrier-kwaliteit die het snelste pad biedt voor communicatie-serviceproviders (CSP's) om services op OpenStack te implementeren. Veel van 's werelds toonaangevende CSP's vertrouwen op vCloud NFV OpenStack om moderne cloud computing-stacks te ontwikkelen, hun netwerken, activiteiten en bedrijfsmodellen te transformeren om nieuwe inkomstenstromen te ondersteunen, operationele kosten te verlagen en te evolueren naar 5G.

Met geavanceerde resourceplaatsing, snelle en probleemlozeinstallaties en upgrades, hoge beschikbaarheid, beveiliging met microsegmentatie en intelligente operaties met carrier-grade vRealize Operations, is vCloud NFV OpenStack niet alleen eenvoudig te implementeren en te gebruiken naast jouw huidige infrastructuur, maar is ook klaar voor wat er nog gaat komen.

VMware

Capaciteiten en voordelen

Een belangrijk aspect van het transformeren van carrier-grade netwerken om te voldoen aan de huidige en 5G-ready use cases in de core en edge is om het netwerk te ontwerpen voor optimale reactietijden voor applicaties, schaalbaarheid, servicecontinuïteit en SLA's. vCloud NFV levert een carrier-grade NFVI-platform met continue beschikbaarheid, servicecontinuïteit, baanbrekende netwerkprestaties en vereenvoudigd beheer, waarmee operators aanzienlijke verbeteringen kunnen realiseren in de prestaties van de data plane, het schalen van resources en de beschikbaarheid van services.

CSP's zijn steeds meer op zoek naar netwerk- en beveiligingsplatforms die consistente connectiviteit, QoS, geïntegreerde beveiliging en inherente automatisering bieden om een robuuste end-to-end architectuur te exploiteren die applicaties en diensten levert, waar en wanneer dat nodig is.

CSP's worden vaak beperkt door traditionele bedrijfsmodellen die misschien werkten voor een specifieke, vooraf gedefinieerde reeks diensten, maar die rigide en inflexibel waren. Het on-demand uitrollen van nieuwe diensten, met real-time schaling, monitoring en remediëring is nu een noodzaak geworden.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates