VMware networking en security

Consistente netwerken en beveiliging in de hele organisatiestructuur.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

VMware-netwerk- en beveiligingsoplossingen bieden consistente, doordringende connectiviteit en beveiliging voor apps en gegevens, waar ze zich ook bevinden - van het datacenter tot de cloud en de edge.

NSX Data Center

VMware NSX Data Center is het netwerkvirtualisatieplatform voor het software defined data center (SDDC), dat netwerk- en beveiligingsdiensten levert, volledig in software, geabstraheerd van de onderliggende fysieke infrastructuur.

NSX Data Center maakt het virtual cloud network mogelijk en biedt doordringende, end-to-end connectiviteit voor jouw apps en gegevens, waar ze zich ook bevinden.

VMware

Voordelen van NSX Data Center

icon Security
Security
Applicatie gerichte beveiliging wordt op het niveau van de werklast geleverd om de zijdelingse verspreiding van bedreigingen te voorkomen.
icon Multi-cloud networking
Multi-cloud networking
Breng consistentie van netwerken en beveiliging tussen heterogene sites en stroomlijn multi-cloud-activiteiten.
icon Compliance
Compliance
Beperk de mate van naleving door de systemen te isoleren die gevoelige gegevens opslaan, verwerken of verzenden.
icon Automation
Automation
Automatiseer netwerk- en beveiligingsdiensten om operationele knelpunten op elk toepassingsplatform of framework te verwijderen.
icon Cloud-native apps
Cloud-native apps
Schakel native networking en beveiliging in voor gecontaineriseerde workloads in verschillende toepassingskaders.

NSX Cloud

VMware NSX Cloud biedt consistente en operationeel schaalbare microsegmentatiebeveiliging voor toepassingen die native in openbare clouds worden uitgevoerd, samen met datacenterresources worden beheerd voor consistente end-to-end-netwerken en beveiliging. NSX Cloud ondersteunt momenteel publieke clouds van Microsoft Azure en Amazon AWS.

VMware

Kenmerken van NSC cloud

icon Multi-cloud, multi-site networking en security
Multi-cloud, multi-site networking en security
NSX Cloud biedt netwerk- en beveiligingsmogelijkheden voor eindpunten in meerdere clouds. Door integratie met NSX Data Center maakt het netwerk- en beveiligingsbeheer mogelijk op clouds en datacenter-sites.
icon Edge firewalling
Edge firewalling
Stateful firewalling filtert noord-zuid-verkeer tussen instanties in virtuele netwerken en het openbare internet.
icon Micro-segmentatie
Micro-segmentatie
NSX Cloud biedt controle over oost-west-verkeer tussen applicatieworkloads die standaard in openbare clouds worden uitgevoerd.
icon RESTful API
RESTful API
RESTful API en automatiseringstools helpen bij het programmatisch aanbieden en configureren van netwerk- en beveiligingsinfrastructuur op aanvraag.
icon Security groepen
Security groepen
Beveiligingsgroepen en regels kunnen worden gedefinieerd op basis van rich policy-constructies, zoals de naam van het exemplaar, het besturingssysteemtype, AMI-ID en door de gebruiker gedefinieerde tags.
icon Templating
Templating
Gebruik bestaande automatiserings- en orkestratiehulpmiddelen om gestandaardiseerde applicatiesjablonen te maken en de provisioning en het beheer van netwerk- en beveiligingsdiensten in openbare clouds te vereenvoudigen.
icon Dynamisch beleid
Dynamisch beleid
Het beveiligingsbeleid wordt automatisch toegepast en afgedwongen op basis van instantieattributen en door de gebruiker gedefinieerde tags. Beleid volgt automatisch instanties wanneer ze binnen en over clouds worden verplaatst.
icon Zichtbaarheid oost-west verkeer
Zichtbaarheid oost-west verkeer
Gebruik bestaande operatietools van dag 2 om inzicht te krijgen in oost-west-verkeer binnen en tussen virtuele privé clouds.
icon Quarantaine-instances
Quarantaine-instances
Je kunt rogue en gecompromitteerde workloads die in de publieke cloud draaien zonder micro-segmentatie beveiliging in quarantaine plaatsen. In quarantaine geplaatste instances worden verhinderd op het cloud netwerk te communiceren.
icon Security logging
Security logging
Krijg real-time zichtbaarheid en audit van beveiligingsgebeurtenissen zoals toestemmingen / ontkenningen en quarantaine-incidenten. Verzend beveiligingsgebeurtenisinformatie naar een Syslog- of SIEM-server.
icon Gedistribueerde architectuur
Gedistribueerde architectuur
Een gedistribueerde firewalling-architectuur elimineert extra netwerk hops en -verkeer omdat beleid wordt afgedwongen op de virtuele netwerkinterface van elke instantie, in plaats van gerouteerd via een externe firewall.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates