Placeholder for Vectra Ai LogoVectra Ai Logo
Certified Partner

Vectra Cognito Detect Office 365

Stop aanvallen in Office 365 en al je SaaS-applicaties gefedereerd met Azure AD.

Placeholder for Elevators underground stationElevators underground station

Detect for Office 365 and Azure AD neemt activiteitenlogs op van meerdere services zoals O365, Azure AD, SharePoint/OneDrive, Teams, en Exchange. De Vectra Cognito AI heeft een diep begrip van de semantiek van Office 365-applicaties en maakt gebruik van Machine Learning-modellen (supervised en unsupervised). Door het analyseren van events zoals logins, bestandsaanmaak/-manipulatie, DLP-configuratie en wijzigingen in mailboxrouting en -automatisering, vindt het nauwkeurig gedragspatronen van aanvallers in de hele Kill Chain van aanvallers. Het resultaat is uiterst nauwkeurige detecties op basis van actie in plaats van anomalieën, die zelfs nieuwe en nog nooit eerder geziene aanvallers met hoge betrouwbaarheid blootleggen. De detecties worden gecorreleerd aan alle betrokken accounts, waardoor het beveiligingsteam prioriteiten kan stellen en snel kan handelen.

Placeholder for Two young engineers officeTwo young engineers office
Vectra Detect Office 365

Inbreuken op gegevens identificeren en stoppen

Wijdverbreide dekking van bedreigingen - Stop gegevensinbreuken door bedreigingen te detecteren in Office 365 en Azure AD gefedereerde toepassingen door gebruik te maken van AI om schadelijk gedrag en gekaapte accounts te identificeren.

Binnen enkele minuten met een cloud-native aanpak die snel begint met het monitoren, detecteren en stoppen van aanvallen.

Uitgebreide beveiligingsdekking tussen Office 365, Azure AD en uw lokale bedrijfsinfrastructuur.

Onbekende en bekende aanvallen en accountovernames in realtime voordat ze tot gegevensinbreuken leiden.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates