Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
NextWave Diamond Partner

Palo Alto Prisma Cloud

Eén cloud-native beveiligingsplatform dat levert wat je nodig hebt, van code tot cloud.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller

Volledige lifecycle. Voor elke cloud.

Prisma™ Cloud is het meest uitgebreide cloud-native securityplatform (CNSP) in de branche, met de breedste beveiliging en compliance-dekking voor applicaties, gegevens en de gehele cloud-native technologie-stack gedurende de gehele ontwikkelingscyclus en in hybride en multi-cloud omgevingen.

Het platform biedt een geïntegreerde aanpak waarmee beveiligingsoperaties en DevOps-teams effectief kunnen samenwerken en de ontwikkeling van veilige cloud-native applicaties kunnen versnellen.

Prisma Cloud beschermt en integreert met cloud-native architecturen en toolkits om een volledige beveiligingsdekking te garanderen en tegelijkertijd operationele beveiligingssilo's te doorbreken gedurende de gehele levenscyclus van applicaties. In wezen maakt het DevSecOps-adoptie en verbeterde responsiviteit mogelijk op de veranderende beveiligingsbehoeften van cloud-native architecturen.

Palo Alto Networks

Prisma Cloud pijlers

icon Cloud Security Posture Management (CSPM)
Cloud Security Posture Management (CSPM)
Monitor de status, detecteer en reageer op bedreigingen, handhaaf de naleving.
icon Bescherming van werklast in de cloud
Bescherming van werklast in de cloud
Beveilig hosts, containers en serverloze applicaties gedurende de gehele applicatiecyclus
icon Cloud netwerk beveiliging
Cloud netwerk beveiliging
Netwerkzichtbaarheid vergroten, microsegmentatie afdwingen en vertrouwensgrenzen beveiligen.
icon Beheer van rechten voor cloudinfrastructuur
Beheer van rechten voor cloudinfrastructuur
Rechten afdwingen en identiteiten beveiligen voor verschillende workloads en clouds
Prisma Cloud

Belangrijkste voordelen

Beveilig infrastructuur, applicaties en gegevens in hybride en multi-cloudomgevingen met Prisma Cloud

Uitgebreid

Prisma Cloud beveiligt de infrastructuur, applicaties, gegevens en rechten in 's werelds grootste clouds, allemaal vanuit één uniforme oplossing. Met een combinatie van cloud service provider API's en een unified agent framework krijgen gebruikers ongeëvenaarde zichtbaarheid en bescherming.

Beste in zijn klasse

Prisma Cloud integreert mogelijkheden van 's werelds meest innovatieve startups op het gebied van beveiliging en levert deze op een verbeterd platform om marktleidende functionaliteit te bieden in alle modules. Van containerbeveiliging tot detectie van bedreigingen en webapplicatie- en API-beveiliging, beveiligingsteams profiteren van de beste bescherming.

Volledige lifecycle

Prisma Cloud kan worden geïntegreerd met elke CI/CD-workflow (continuous integration and continuous delivery) om cloudinfrastructuur en -toepassingen al vroeg in de ontwikkeling te beveiligen. Scan Infrastructure-as-Code (IaC)-sjablonen, containerafbeeldingen, serverloze functies en meer, terwijl je krachtige, full-stack runtime-bescherming krijgt. Dit is verenigde beveiliging voor DevOps en beveiligingsteams.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates