Placeholder for Mc AfeeMc Afee
Platinum Partner

McAfee SIEM

Real-time situationeel bewustzijn voor het identificeren, begrijpen en reageren op bedreigingen.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

De SIEM oplossing die detection en response verbetert

De meest effectieve beveiliging begint met inzicht in alle activiteiten op systemen, netwerken, databases en applicaties. Security Information & Event Management (SIEM) is de basis van een effectief beveiligingskader. McAfee® Enterprise Security Manager, de kern van de McAfee SIEM-oplossing, levert prestaties, bruikbare intelligentie en oplossingintegratie met de snelheid en schaal die vereist zijn voor beveiligingsorganisaties. Hiermee kun je snel prioriteiten stellen, onderzoeken en reageren op verborgen bedreigingen en voldoen aan compliancevereisten.

Krijg real-time inzicht in alle activiteiten op systemen, netwerken, databases en applicaties. Als basis van McAfee's beveiligingsinformatie en event management (SIEM) oplossing, levert McAfee Enterprise Security Manager bruikbare intelligentie en integraties die nodig zijn om prioriteiten te stellen, onderzoeken en reageren op bedreigingen, terwijl het embedded compliance framework en ingebouwde beveiligingsinhoudpakketten de analist vereenvoudigen en nalevingsactiviteiten.

Incidenten detecteren, prioriteren en beheren met één SIEM-oplossing

Als de basis van onze SIEM-oplossing levert McAfee Enterprise Security Manager (ESM) bruikbare informatie en integraties die je nodig hebt om prioriteiten te stellen en bedreigingen te onderzoeken en hierop te reageren.

Vereenvoudigde activiteiten

Het ingebouwde compliance framework en de ingebouwde security content packs vereenvoudigen de werkzaamheden van analisten en compliance.

Herstel van beveiliging

Verbeter jouw effectiviteit door continu overzicht, bruikbare analyses en orkestratie.

Een geïntegreerde aanpak

Een uitbreidbaar en gedistribueerd ontwerp integreert met meer dan drie dozijn partners, honderden gestandaardiseerde gegevensbronnen en informatie over bedreigingen vanuit de sector.

McAfee Enterprise Security Manager

Eigenschappen

McAfee's SIEM-oplossing levert bruikbare informatie en integraties om bedreigingen te prioriteren, te onderzoeken en erop te reageren.

icon Geavanceerde informatie over bedreigingen
Geavanceerde informatie over bedreigingen
Geprioriteerde waarschuwingen leggen potentiële bedreigingen bloot voordat ze zich voordoen, terwijl gegevens worden geanalyseerd op patronen die kunnen duiden op een grotere bedreiging.
icon Ingebouwd compliance-raamwerk
Ingebouwd compliance-raamwerk
Ingebouwde contentpakketten voor beveiligingsgebruikscases vereenvoudigen de werkzaamheden van analisten en compliance.
icon Tientallen partnerintegraties
Tientallen partnerintegraties
Een uitbreidbaar en gedistribueerd ontwerp integreert met meer dan drie dozijn partners, honderden gestandaardiseerde gegevensbronnen en informatie over bedreigingen vanuit de sector.
icon Jouw SIEM staat als een huis
Jouw SIEM staat als een huis
McAfee Enterprise Security Manager biedt continu inzicht in bedreigingen en risico's, uitvoerbare analyses om triage te begeleiden en onderzoeken te versnellen, en orkestratie van beveiligingsmaatregelen.
McAfee Enterprise Security Manager

Belangrijkste voordelen

McAfee® Enterprise Security Manager (McAfee ESM) is een SIEM-technologie waarmee je de beveiligings-, informatie- en event log data kunt beheren die worden geproduceerd door apparaten in jouw netwerk. De gebeurtenissen die ertoe doen in jouw netwerk voor nalevingsrapportage, exfiltratiedetectie, IP-risicoscore, databasebeveiliging, enzovoort, zijn allemaal afhankelijk van verzameling en juiste correlatie uit de bovengenoemde logbronnen.

Gebouwd voor enterprise-schaal

Kritieke gegevens in minuten, niet uren

Geavanceerde interpretatie van bedreigingen

Context- en inhoudsbewustzijn

Uitvoerbaar

De gegevens die je nodig hebt, worden gepresenteerd in dynamische overzichten met de mogelijkheid om actie te ondernemen om belangrijke waarschuwingen en patronen te onderzoeken, in te dammen, te verhelpen en aan te passen.

Intelligent

Geavanceerde analyses en een rijke context helpen je bij het detecteren en prioriteren van bedreigingen.

Geïntegreerd

De oplossing bewaakt en analyseert gegevens van een brede heterogene beveiligingsinfrastructuur en biedt tweerichtingsintegratie via open interfaces. Ook kunnen veel eerste responsacties worden geautomatiseerd.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates