Placeholder for Mc AfeeMc Afee
Platinum Partner

McAfee MVISION Mobile

Mobile security voor moderne organisaties.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Bescherm je werknemers en hun mobiele apparaten met McAfee® MVISION Mobile, een oplossing die bedreigingen en kwetsbaarheden op Apple iOS- of Google Android-apparaten, de netwerken waarmee ze zijn verbonden en de applicaties die gebruikers hebben gedownload, detecteert. On-device detectiemogelijkheden bieden bescherming, ongeacht of het apparaat online is of niet. MVISION Mobile maakt gebruik van machine learning-mogelijkheden die worden gevoed door miljarden datapunten van miljoenen apparaten om huidige of dreigende bedreigingen en aanvallen te identificeren, inclusief die nog nooit eerder zijn gezien.

Opsporing van en bescherming tegen bedreigingen voor mobiele apparaten

Altijd-aan mobiele beveiliging

In tegenstelling tot cloudgebaseerde mobiele beveiligingsoplossingen die afhankelijk zijn van app sandboxing of traffic tunnelling, bevindt McAfee MVISION Mobile zich direct op mobiele apparaten om altijd-on bescherming te bieden, ongeacht hoe een apparaat is verbonden - via een bedrijfsnetwerk, een openbaar toegangspunt of een mobiele provider, en zelfs offline.

Geavanceerde bedreigingsanalyse

Machine learning-algoritmen analyseren afwijkingen in het gedrag van apparaten om compromitteringsindicatoren aan het licht te brengen en geavanceerde apparaat-, applicatie- en netwerkgebaseerde aanvallen nauwkeurig te identificeren.

Eén beheer console

Vergroot het overzicht en de controle over mobiele apparaten vanaf dezelfde console waarmee OS-gebaseerde endpoints, servers, containers en embedded IoT-apparaten worden beheerd.

McAfee MVISION Mobile

Producteigenschappen

icon BYOD veilig mogelijk maken
BYOD veilig mogelijk maken
Laat werknemers hun eigen apparaten gebruiken en kom de menselijke factor tegemoet, zonder de gebruikerservaring in gevaar te brengen of de privacy te schenden.
icon On-device bescherming
On-device bescherming
McAfee MVISION Mobile beveiligt Android- en iOS-apparaten, waaronder iPhones en iPads.
icon Gedetailleerd forensisch onderzoek
Gedetailleerd forensisch onderzoek
Incidentresponsteams kunnen profiteren van diepgaand forensisch onderzoek naar bedreigingen voor analyse en actie om te voorkomen dat een aangetast apparaat in een uitbraak uitmondt.
icon Bescherming tegen phishing
Bescherming tegen phishing
Bescherm gebruikers tegen phishing door schadelijke koppelingen in sms-berichten, apps voor sociale media en e-mails te detecteren.
icon Controles op de naleving
Controles op de naleving
Geef je werknemers de mogelijkheid om overal, altijd en op elk apparaat te werken.
icon EMM integratie
EMM integratie
Voor organisaties met meer dan één enterprise mobility management (EMM) oplossing, integreert McAfee MVISION Mobile met uw omgevingen je omgeving.
McAfee mobile security

Belangrijkste voordelen

Door integratie met SIEM-platforms (Security Information and Event Management) zoals McAfee® Enterprise Security Manager kunnen SOC-professionals (Security Operations Center) MVISION Mobile gebruiken om de zichtbaarheid en forensische mogelijkheden uit te breiden naar mobiele apparaten, waardoor de traditionele "mobiele blinde vlek" van hun activiteiten wordt weggenomen. MVISION Mobile verdedigt je werknemers en hun apparaten van de directiekamer tot de koffiebar.

Optimale mobiele beveiliging biedt realtime bescherming op het apparaat die mobiele bedreigingen detecteert en beschermt tegen zero-day-aanvallen.

Bescherming die privacyrisico's in toepassingen benadrukt om gebruikers te beschermen en ervoor te zorgen dat ze zich bewust zijn van de gevaren die aan een bepaalde toepassing zijn verbonden.

Enterprise-grade bruikbare intelligentie voor mobiele dreigingen om je te helpen beter inzicht te krijgen in en snel te reageren op mobiele dreigingen.

Nalevingscontroles voor mobiele apparaten, zodat je werknemers overal, altijd en op elk apparaat kunnen werken.

Bescherm gebruikers tegen phishing door schadelijke koppelingen in tekstberichten, sociale media-apps en e-mails te detecteren.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates