Placeholder for Mc AfeeMc Afee
Platinum Partner

McAfee MVISION EDR

Gemoderniseerde opsporing van, onderzoek naar en reactie op bedreigingen vanuit endpoints.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

McAfee MVISION Endpoint Detection and Response (EDR) helpt je om voor te lopen op moderne bedreigingen met AI-geleide onderzoeken die relevante risico's aan de oppervlakte brengen en de handmatige handelingen voor het verzamelen en analyseren van bewijsmateriaal automatiseren en verwijderen.

Versterk, versnel en vereenvoudig EDR

MVISION EDR verkort de gemiddelde tijd om bedreigingen te detecteren en erop te reageren door alle analisten in staat te stellen waarschuwingen te begrijpen, volledig te onderzoeken en snel te reageren. Geavanceerde analyses verbreden de detectie en begrijpen de waarschuwingen. Door kunstmatige intelligentie (AI) geleide onderzoeken en automatisering rusten zelfs beginnende analisten uit hoe ze op een hoger niveau kunnen analyseren en geven uw senior analisten de vrijheid om hun vaardigheden toe te passen op de jacht en de responstijd te versnellen.

AI-gestuurd onderzoek naar bedreigingen

Verminder ruis door alerts

Krijg inzicht in nieuwe bedreigingen met structurele monitoring van Endpoint activiteiten. Detecteer verdacht gedrag, verkrijg waardevolle inzichten op basis van high-value data en doorgrond de context. Analisten kunnen snel prioriteiten stellen en actie ondernemen op basis van bedreigingen en verstoring hierdoor minimaliseren.

Doe meer met bestaande resources

Cybersecurity expertise is schaars. Guided investigation helps bij onderzoeken en stelt automatisch vragen en beantwoordt vragen tijdens het verzamelen, samenvatten en visualiseren van bewijs uit meerdere bronnen om een ​​veerkrachtiger verdediging op te zetten en om de impact van inbreuken te minimaliseren. Terwijl analisten deze onderzoeken doorlopen, leren en verbeteren zij voortdurend vaardigheden, waardoor de behoefte aan extra SOC-middelen wordt verminderd.

Low-maintenance cloud oplossing

Dankzij cloud-based implementatie en analyse kunnen jouw bekwame analisten zich richten op strategische verdediging. Onderhoud van tools is hierdoor niet meer nodig. Gebruikers kunnen hun bestaande McAfee ePolicy Orchestrator (McAfee ePO) on-premises managementplatform of SaaS-gebaseerde McAfee MVISION ePO gebruiken om infrastructuuronderhoud te verminderen. Hoe dan ook, je profiteert van de implementatie van de juiste oplossing voor jouw organisatie.

McAfee MVISION EDR

Eigenschappen

icon Vereenvoudig deployment
Vereenvoudig deployment
Gebruik een bestaand McAfee ePolicy Orchestrator (McAfee ePO) on-premises beheerplatform of het op SaaS gebaseerde McAfee MVISION ePO om het onderhoud van de infrastructuur te verminderen.
icon Focus op incident response
Focus op incident response
Administratieve overheadkosten worden weggenomen, zodat meer ervaren analisten hun vaardigheden kunnen inzetten bij de opsporing van bedreigingen en de reactietijd wordt verkort.
icon Inzicht krijgen in nieuwe bedreigingen
Inzicht krijgen in nieuwe bedreigingen
Bewaak endpoint-activiteiten, detecteer verdacht gedrag, maak gegevens van hoge waarde begrijpelijk en krijg inzicht in de context.
icon AI-gestuurde onderzoeken
AI-gestuurde onderzoeken
MVISION EDR biedt automatisch gegenereerde inzichten in aanvallen.
icon De vaardigheden van analisten ontwikkelen
De vaardigheden van analisten ontwikkelen
Dankzij begeleide onderzoeken kunnen beveiligingsanalisten voortdurend bijleren en hun vaardigheden verfijnen.
icon Handmatige processen verwijderen
Handmatige processen verwijderen
Automatiseer en verwijder de handmatige taken om bewijsmateriaal te verzamelen en te analyseren.
McAfee EDR

Belangrijkse voordelen

Endpoint Detection and Response (EDR) bewaakt en verzamelt voortdurend gegevens om het overzicht en de context te bieden die nodig zijn om bedreigingen te detecteren en erop te reageren.

Biedt hoogwaardige detectie van bedreigingen op basis van maatregelen, zonder ruis.

Snellere analyse stelt je in staat een meer veerkrachtige verdediging op te zetten.

AI-gestuurde onderzoeken bieden analisten door machines gegenereerde inzichten in de aanval.

Organisaties kunnen de impact van hun bestaande personeel maximaliseren.

Het is een onderhoudsvriendelijke cloud-oplossing.

Vereenvoudig implementaties door gebruik te maken van bestaande on-premises McAfee ePO-software of SaaS-gebaseerde MVISON ePO.

Analisten kunnen zich concentreren op strategische incidentrespons zonder belastende administratieve overhead.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates