Placeholder for Mc AfeeMc Afee
Platinum Partner

McAfee MVISION Unified Cloud Edge

Versnel de invoering van SASE-architectuur met gebundelde bescherming van gegevens en bedreigingen.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Wat is Unified Cloud Edge?

MVISION Unified Cloud Edge beschermt gegevens van apparaat tot cloud en voorkomt webgebaseerde en cloud-native bedreigingen die onzichtbaar zijn voor het bedrijfsnetwerk. Het is een raamwerk voor het implementeren van een Secure Access Service Edge (SASE)-architectuur en een veilige manier om digitale transformatie te versnellen met cloudservices, cloud- en internettoegang vanaf elk apparaat mogelijk te maken en ultieme productiviteit van werknemers mogelijk te maken.

McAfee Unified Cloud Edge is onderdeel van McAfee® MVISION, het cloud-native beveiligingsplatform van McAfee. McAfee Unified Cloud Edge maakt consistente gegevens- en bedreigingscontroles mogelijk van apparaat tot cloud. Het begint met drie kerntechnologieën die zijn samengevoegd in één oplossing:
  1. Cloud access security broker (CASB): Directe API en reverse proxy-gebaseerde zichtbaarheid en controle voor clouddiensten
  2. Secure web gateway (SWG): Proxy-based zichtbaarheid en controle over webverkeer en niet-goedgekeurde clouddiensten
  3. Data loss prevention (DLP): Agent- en netwerkgebaseerde zichtbaarheid en controle over gevoelige gegevens

Deze technologieën werken samen om gegevens te beschermen van apparaat tot cloud en om inbraakpogingen in de cloud te voorkomen die onzichtbaar zijn voor het bedrijfsnetwerk. Dit creëert een veilige omgeving voor de adoptie van cloud-diensten en maakt toegang tot de cloud vanaf elk apparaat mogelijk voor ultieme productiviteit van het personeel. Bedrijven kunnen hun bedrijf versnellen door een snellere adoptie van transformatieve cloud services door hun gegevens en bedrijfsmiddelen te beschermen met McAfee Unified Cloud Edge.

Secure Access Service Edge (SASE)

MVISION Unified Cloud Edge biedt een geconvergeerde beveiligingsoplossing om de invoering van SASE-architectuur te vereenvoudigen en zo de kosten en complexiteit van moderne cyberbeveiliging te helpen verminderen.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates