Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Session Smart Router

Een geavanceerde, service-centric networking oplossing.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Juniper Session Smart Router

De Juniper Session Smart Router is een geavanceerde, service-centric networking oplossing die software-defined routing en SD-WAN naar een nieuw niveau brengt. De Session Smart Router is ideaal voor de digitale bedrijven van vandaag en maakt flexibele, veilige en veerkrachtige WAN-connectiviteit mogelijk met baanbrekende kostenbesparingen en eenvoud.

De router overstijgt de inherente inefficiënties en kostenbeperkingen van conventionele netwerkproducten en SD-WAN-oplossingen. Het levert een flexibele, applicatiebewuste netwerkstructuur die voldoet aan de strenge eisen van ondernemingen op het gebied van prestaties, beveiliging en beschikbaarheid. De Session Smart Router is een flexibele, op software gebaseerde oplossing die kan worden ingezet op apparatuur op locatie van de klant (CPE), netwerkservers in datacenters en in de cloud. Bovendien kunnen de apparaten uit de SSR-serie in de cloud worden beheerd vanuit de Mist AI-portal of worden bediend met Session Smart Conductor. De apparaten uit de SSR-serie bieden inzetmogelijkheden voor nevenvestigingen met meerdere WAN-linkopties, waaronder LTE.

Placeholder for Juniper session smartJuniper session smart
Session Smart Router

Kenmerken en voordelen

Juniper Session Smart Routing, dat de AI-gedreven SD-WAN aandrijft, brengt gedistribueerde, software-gedefinieerde routing naar een nieuw niveau. Deze innovatieve netwerkoplossing biedt een service-centric control plane en service-aware data plane die IP routing, feature-rich policy management, verbeterde zichtbaarheid en proactieve analytics biedt. Deze SD-WAN-oplossing van de volgende generatie ondersteunt de veranderende behoeften van cloud-enabled bedrijfsnetwerken.

Het enige product in de industrie met een netwerkroutingstructuur die speciaal is ontworpen om gebruikers te verbinden met een ongeëvenaarde ervaring, niet alleen om apparaten te verbinden.

Tunnel-loze architectuur maakt tot 75% reductie mogelijk in headend infrastructuurkosten en 30 tot 50% reductie in bandbreedtekosten.

Levert rijkere en meer granulaire services en sessies dan pakketgebaseerde routeroplossingen.

De zero-touch fabric voorziet in veilige vectorrouting met toegangscontrole, directionaliteit en segmentatiebeleid.

Routing fabric schaalt snel naar duizenden sites en versnelt de inzet van services door gecentraliseerde orkestratie van wereldwijde beleidslijnen.

Session-smart fabric handhaaft de context van sessies, huurders en dynamische werklasten van begin tot eind; maakt het netwerk responsiever voor omstandigheden in de onderliggende laag.

Ondersteunt load balancing en traffic steering op basis van het sessiebeleid en de netwerkstatus.

Vereenvoudigde implementatie en uitrol met eenvoudige claimcode zero-touch provisioning (ZTP), bediend vanuit de Mist AI Cloud.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates