Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

PTX Series packet transport routers

Gebouwd voor het optimaliseren van netwerken van alle typen: IP/MPLS, peering, metropolitan, geconvergeerde IP en optisch.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Converged Supercore: Het perspectief van Juniper: fysieke en virtuele innovaties, de allerbeste chips en programmeerbare SDN's

De routers in de PTX series vormen de basis van de Converged Supercore®-architectuur, die goede prestaties, integratie van optisch transport en elegante implementatiemogelijkheden biedt. Ze ondersteunen high-density 100 GbE-omgevingen met een energieverbruik van minder dan een halve Watt per Gbps.

PTX serie

Producten

Placeholder for Juniper ptx1000Juniper ptx1000

PTX Series packet transport routers

Juniper Networks PTX1000

Een gevirtualiseerde router van carrier-klasse met een uitgebreide functieset, ideaal voor NFV-omgevingen, snelle inzet van services en kosteneffectieve horizontale service-schaalbaarheid.

Placeholder for Juniper ptx3000Juniper ptx3000

PTX Series packet transport routers

Juniper Networks PTX3000

Met een diepte van 300 mm die voldoet aan de ETSI-normen, een forwarding capaciteit van 8 Tbps en een stroomverbruik van minder dan een halve watt per Gbps, bereikt de PTX3000 nieuwe grenzen op het gebied van efficiëntie. Vergeleken met soortgelijke producten presteert de PTX3000 twee tot zes keer beter dan de concurrentie op het gebied van efficiëntie van vermogen, koeling en ruimte. Tegelijkertijd levert hij zeer dichte, volledig geïntegreerde fotonica en coherent DWDM (dense wavelength-division multiplexing) 100GbE transport.

Placeholder for Juniper ptx5000Juniper ptx5000

PTX Series packet transport routers

Juniper Networks PTX5000

De PTX5000 Packet Transport Router biedt high-density 10 GbE, 40 GbE en 100 GbE interfaces voor grote netwerken en netwerktoepassingen om te voldoen aan de behoeften van Internet service providers en high-volume content providers.

Placeholder for Juniper ptx10001 36mrJuniper ptx10001 36mr

PTX Series packet transport routers

Juniper Networks PTX10001-36MR

Snelgroeiende toepassingen zoals telco-cloud, 5G-mobiliteit, kunstmatige intelligentie (AI) en 4K-videostreaming stellen enorme eisen aan de bandbreedte van netwerken, waardoor de behoefte ontstaat aan beter schaalbare, flexibelere en veiligere infrastructuren. Om gelijke tred te houden met de niet-aflatende groei, kijken netwerkoperators naar high-density, high-efficiency 100GbE- en 400GbE-platforms die zijn gebouwd voor de meest veeleisende omgevingen.

Placeholder for Juniper qfxserie 10002Juniper qfxserie 10002

PTX Series packet transport routers

Juniper Networks PTX10002

De ruimte-efficiënte PTX10002 is ontworpen om te schalen voor exponentiële groei van verkeer in cloud- en serviceprovidernetwerken. Hij biedt een oplossing voor uitdagingen op het gebied van stroomvoorziening en 100GbE-interconnectie, en is ideaal voor peering- en collocatiefaciliteiten met beperkte ruimte en centrale kantoorlocaties in opkomende markten waar ruimte en stroom schaars zijn.

Placeholder for Juniper ptx10003Juniper ptx10003

PTX Series packet transport routers

Juniper Networks PTX10003

De schaalbare PTX10003 Packet Transport Router levert kritieke core routing functies op aanvraag terwijl hij high-density 10GbE, 40GbE, 100GbE, 200GbE, en 400GbE interfaces levert voor gedistribueerde core netwerken en netwerk applicaties.

Placeholder for Juniper qfx10008Juniper qfx10008

PTX Series packet transport routers

PTX10004, PTX10008, PTX10016

De modulaire, cloud-geoptimaliseerde Juniper Networks PTX10004, PTX10008, en PTX10016 Series Routers voldoen aan de enorme bandbreedte-eisen die aan netwerken worden gesteld. Met een hoge schaalbaarheid, 400GbE in-line MACsec, en een energie-efficiëntie van 0.14W per gigabit, leveren deze routers een buitengewone capaciteit voor ruimte- en energie-beperkte peering en collocatie faciliteiten, met gebruik van minimale rack units.

PTX serie

Kenmerken PTX routers

Met de Converged Supercore®-architectuur kunnen serviceproviders de onzekerheden en hoge kosten elimineren van de planning en provisioning van kern-, peering-, metropolitan-, geconvergeerde IP- en optische netwerken.

Dit zijn de enige routers ter wereld waarmee IP en optisch volledig kunnen worden samengevoegd in een totaaloplossing die geschikt is voor elke telecomomgeving.

De routers in de PTX series leveren maximaal 3 Tbps per sleuf.

De PTX3000 is de enige verkrijgbare ETSI-compliant kernrouter van 300 mm.

NorthStar Controller biedt je netwerkoperators complete zichtbaarheid en gedetailleerde controle over je netwerkverkeer met routers in de PTX series.

Dankzij de 3 Tbps per sleuf, die wordt gerealiseerd met de ExpressPlus™-chips van Juniper Networks, kunnen serviceproviders de capaciteit vergroten zonder hun netwerk en faciliteiten te hoeven uitbreiden.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates