Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

MX series universal routing platforms

Complexiteit verminderen. Jouw business transformeren.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Een portfolio met voor SDN geschikte routeringsplatforms die de systeemcapaciteit, dichtheid en prestaties waarvan bedrijven, serviceproviders en cloudoperators afhankelijk zijn om te overleven in de always-on en volledig verbonden digitale wereld.

De MX Series 3D Universal Edge Routers van Juniper Networks zijn voorzien van de allernieuwste software- en hardware-innovaties. Daarmee kunnen netwerkoperators van over de hele wereld hun netwerken en services met succes transformeren. De routers in de MX series maken gebruik van Juniper's besturingssysteem Junos® en de programmeerbare trio-chipset. Daarmee ondersteunen ze een brede reeks aan automatiseringstools en telemetrie die vele services voor zowel bedrijven als consumenten mogelijk maken. Dat gebeurt met behulp van een voorspelbaar lage latentie en razendsnelle forwarding op grote schaal, in combinatie met de betrouwbaarheid die noodzakelijk is voor het voldoen aan strikte SLA's.

MX series

Producten

Placeholder for Juniper mxserie mx5Juniper mxserie mx5

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX5

Een compacte 40 Gbps router die softwarematig kan worden opgewaardeerd tot een systeemcapaciteit van 160 Gbps. Het is ideaal voor bedrijfstoepassingen en service provider sites met ruimte- of stroombeperkingen.

Placeholder for Juniper mxserie mx10Juniper mxserie mx10

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX10

Een compacte 80 Gbps router die softwarematig kan worden opgewaardeerd tot een systeemcapaciteit van 160 Gbps. Het is ideaal voor bedrijfstoepassingen en service provider sites met ruimte- of stroombeperkingen.

Placeholder for Juniper mxserie mx40Juniper mxserie mx40

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX40

Een compacte 120 Gbps router die softwarematig kan worden opgewaardeerd tot 160 Gbps systeemcapaciteit. Het is ideaal voor bedrijfstoepassingen en service provider sites met ruimte- of stroombeperkingen.

Placeholder for Juniper mxserie mx80Juniper mxserie mx80

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX80

Compacte 160 Gbps router, ideaal voor zakelijke toepassingen en service provider sites met ruimte- of stroombeperkingen.

Placeholder for Juniper mxserie mx104Juniper mxserie mx104

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX104

Veelzijdige 160 Gbps router met een hoog niveau van redundantie. Het is geoptimaliseerd voor mobiele toegangsnetwerken, stads Ethernet netwerken, aggregatie en bedrijfs WAN toepassingen.

Placeholder for Juniper mxserie mx150Juniper mxserie mx150

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX150

Feature-rijke, high-performance compacte edge router ideaal voor lage-bandbreedte service provider en enterprise applicaties.

Placeholder for Juniper mxserie mx204Juniper mxserie mx204

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX204

Ruimte- en energie-efficiënte MX204 multi-service router in een ultra-high density 1U vormfactor. Het is bijzonder geschikt voor cloud-, mobiele, service provider- en datacentertoepassingen.

Placeholder for Juniper mxserie mx240Juniper mxserie mx240

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX240

Deze compacte modulaire router biedt een systeemcapaciteit tot 3 Tbps met IPsec en MACsec encryptie. Het is geoptimaliseerd voor cloud core, kabel, mobiel, campus, onderneming, datacenter en service provider edge netwerk implementaties.

Placeholder for Juniper networks mx304Juniper networks mx304

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX304

The MX304 Universal Routing Platform delivers massive scale and efficiency for space- and power-constrained environments. It is a carrier-grade, multiservice platform with extensive automation capabilities enabling operators to meet constantly expanding bandwidth, subscriber, and service demands. The MX304 Universal Routing Platform delivers 4.8 Tbps of system capacity in a 2 RU unit and supports 96 x 10 or 25 GbE, 48 x 40, 50, or 100 GbE, or 12 x 400 GbE interfaces in a single chassis.

Placeholder for Juniper mxserie mx480Juniper mxserie mx480

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX480

Deze modulaire router biedt tot 9 Tbps systeemcapaciteit met IPsec en MACsec encryptie voor cloud core, kabel, mobiel, campus, onderneming, datacenter, en service provider edge netwerk implementaties.

Placeholder for Juniper mxserie mx960Juniper mxserie mx960

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX960

Deze modulaire router biedt tot 12 Tbps systeemcapaciteit met IPsec en MACsec encryptie voor grote centrale cloud, kabel, mobiele, datacenter en service provider netwerk implementaties.

Placeholder for Juniper mxserie mx2008Juniper mxserie mx2008

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX2008

Een compacte, modulaire 40 Tbps carrier-class router die ultra-hoge dichtheid 10 GbE, 40 GbE en 100 GbE interfaces biedt om netwerkoperators te helpen de efficiëntie van edge en core applicaties te verzekeren.

Placeholder for Juniper mxserie mx2010Juniper mxserie mx2010

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX2010

Modulaire 40 Tbps carrier-class router die 10 GbE, 40 GbE en 100 GbE ultra-high-density interfaces biedt om netwerkoperators te helpen de efficiëntie van edge- en core-toepassingen te garanderen.

Placeholder for Juniper mxserie mx2020Juniper mxserie mx2020

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX2020

Router van carrier-klasse met 80 Tbps en zeer dichte 10 GbE-, 40 GbE- en 100 GbE-interfaces om netwerkoperatoren te helpen de efficiëntie van edge- en core-toepassingen te garanderen.

Placeholder for Juniper mxserie mx10003Juniper mxserie mx10003

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX10003

Compact universeel routingplatform met toonaangevende interfacedichtheid en systeemcapaciteit voor langetermijninvesteringen.

Placeholder for Juniper mxserie mx10008Juniper mxserie mx10008

MX series universal routing platforms

Juniper Networks MX10004, MX10008 and MX10016

Ruimte- en energiezuinige routingplatforms in een universeel, innovatief chassis met superieure prestaties, veelzijdigheid en capaciteit.

MX series universal routing platforms

Juniper Networks vMX

Een gevirtualiseerde router van carrier-klasse met een uitgebreide functieset, ideaal voor NFV-omgevingen, snelle inzet van services en kosteneffectieve horizontale service-schaalbaarheid.

MX Routers

Kenmerken

Ondersteunt het breedste scala aan applicaties en services voor bedrijven, particulieren en infrastructuren.

Dankzij de naadloze integratie met standaard SDN-controllers zoals het Contrail Cloud platform functioneert het MX Series-platform als een gateway tussen fysieke en virtuele netwerkcomponenten.

De consistente functionaliteit van de fysieke en virtuele MX series-platforms garanderen operationele eenduidigheid en consistente services.

De MX Series biedt een sterk redundant platform op basis van Junos OS, met always-on betrouwbaarheid en uitstekende prestaties op zeer grote schaal.

Integratie met een uitgebreide reeks services, zoals carrier-grade NAT (CGNAT), stateful firewalls en deep packet inspection (DPI), maakt een breed scala aan applicaties mogelijk en biedt ondersteuning voor netwerk- en serviceconsolidatie.

Biedt toekomstbestendige schaalbaarheid voor groei op de lange termijn en beschermt de investeringen van bestaande klanten met behulp van speciale upgradetrajecten.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates