Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

JRR200 Route Reflector Appliance

De JRR200 Route Reflector Appliance vereenvoudigt netwerken met 10-GbE, grote routingtabellen en Zero Touch Provisioning.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

De JRR200 Route Reflector Appliance

De JRR200 Route Reflector Appliance is een uitstekende oplossing voor serviceproviders, datacenters en bedrijven met grote routingbehoeften. Het biedt 64-Gbps Packet Forwarding met 10 x 1/10GbE-poorten en 20GbE WAN-connectiviteit in een ruimte-efficiënt ontwerp. Profiteer van ondersteuning voor 50 miljoen RIB-vermeldingen, waardoor de operationele kosten worden verlaagd terwijl de netwerkprestaties efficiënt blijven. Met ondersteuning van Junos OS en Zero Touch Provisioning (ZTP) wordt implementatie sneller en eenvoudiger. Vereenvoudig uw netwerk met de feature-rijke BGP-controle van de JRR200 en vermijd de noodzaak voor aparte hardware- en software-ondersteuning, waardoor de kosteneffectiviteit wordt verbeterd voor verschillende toepassingen, waaronder cloudservices en gedistribueerde netwerken.

Placeholder for Jrr200 routerjuniperJrr200 routerjuniper
JRR200 Route Reflector Appliance

Kenmerken en voordelen

Krijg carrier-grade betrouwbaarheid voor elke toepassing.

Vereenvoudig netwerktopologieën en operaties drastisch met lokale 1GbE draadsnelheid.

Vereenvoudig uw installaties met een geïntegreerde oplossing die hoogwaardige Juniper-hardware combineert met virtuele route reflector (VRR) software.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates