Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

CTP serie circuit to packet platformen

Verbindt digitale en analoge spraakapplicaties via IP.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Deze platforms verschaffen Time-Division Multiplexing (TDM) en seriële en analoge circuit-based applicaties betrouwbaar en efficiënt toegang tot next-generation IP-netwerken met alle voordelen wat betreft kosten, redundantie en efficiency.

Met de doorlopende deployment van IP-netwerken zorgt IP voor tal van applicaties en functies voor een betere efficiency en kostenbesparingen. Deze ontwikkeling is grotendeels voorbijgegaan aan de circuit-based applicaties zoals verbindingen met geleaste lijnen via Time-Division Multiplexing (TDM) en voice Private Branch eXchange (PBX) verbindingen, connecties met seriële encryptie, en netwerken van analoge en digitale radiosystemen, omdat een packet-based netwerk niet voldoet aan de bijbehorende vereisten voor synchroon transport. Met de Juniper Networks® CTP productreeks circuit to packet platforms kunnen klanten deze circuit-based applicaties eenvoudig en betrouwbaar verbinden met het hele IP-netwerk, waarmee ze profiteren van de voordelen van geconvergeerde multiservice IP networking.

De CTP Series omvat de Juniper Networks CTP150, CTP2008, CTP2024, CTP2056 Circuit to Packet platforms en het Juniper Networks CTPView netwerkbeheersysteem. De producten zijn ontworpen voor overheden, ondernemingen en serviceproviders die circuit-based applicaties draaien en variëren in omvang, poortcapaciteit en redundantie-opties.

CTP serie

Producten

Placeholder for Juniper ctp150Juniper ctp150

CTP serie circuit to packet platformen

Juniper Networks CTP150

CTP150 Circuit to Packet Platform ondersteunt 4 tot 8 interfaces van circuitemulatie-verkeer in een 1 U rack-monteerbaar chassis. De 4-poorts interface-opties omvatten T1 / E1, seriële en 4WTO analoge stem, die interworking met een van de CTP-serie Circuit naar Packet Platforms.

Placeholder for Juniper ctp151Juniper ctp151

CTP serie circuit to packet platformen

Juniper Networks CTP151

De CTP151 ondersteunt tot 8 interfaces van circuit emulatie verkeer in een 1 HE rack-mountable chassis. De 4-poorts interface-opties omvatten T1/E1, seriële en 4-Wire Transmission Only (4WTO) analoge spraak, die samenwerkt met elk van de CTP Series Circuit to Packet Platforms.

Placeholder for Juniper ctp2008Juniper ctp2008

CTP serie circuit to packet platformen

Juniper Networks CTP2008

CTP2008 Circuit to Packet Platform is een 1 U rack-monteerbaar chassis dat tot 8 circuit-emulatie-interfaces ondersteunt. De interfacemodules zijn softwareconfigureerbaar en zijn hetzelfde voor de CTP2000-lijn. Interface-opties omvatten T1 / E1, seriële en 4WTO analoge stem.

Placeholder for Juniper ctp2024Juniper ctp2024

CTP serie circuit to packet platformen

Juniper Networks CTP2024

CTP2024 Circuit to Packet Platform is een 2 U rack-monteerbaar chassis dat ondersteuning biedt voor 24 circuit-emulatie-interfaces. Het chassis bevat een optie voor redundante voeding. Interface-opties omvatten T1 / E1, seriële en 4WTO analoge stem (2WFXS, 2WFXO, 4WE & M).

Placeholder for Juniper ctp2056Juniper ctp2056

CTP serie circuit to packet platformen

Juniper Networks CTP2056

CTP2056 Circuit to Packet Platform is een 4 U rack-monteerbaar chassis dat ondersteuning biedt voor 56 circuit-emulatie-interfaces. Het bevat ook de optie voor redundante voeding. Interface-opties omvatten T1 / E1, seriële en 4WTO analoge stem (2WFXS, 2WFXO, 4WE & M).

CTP Routers

Kenmerken

Omvat tools om de beschikbaarheid van het netwerk te controleren, te rapporteren over de prestaties van het IP-netwerk, circuits aan te leggen en problemen met circuits op te lossen via een webgebaseerde GUI.

Biedt de geavanceerde technologie en functies die nodig zijn om time-division multiplexing en andere circuitgebaseerde toepassingen op betrouwbare wijze te transporteren over IP/MPLS-netwerken van de volgende generatie.

Biedt de voordelen van geconvergeerde multiservice IP-netwerken zonder de complexiteit en de kosten die nodig zijn voor VoIP-upgrades door digitale en analoge spraaktoepassingen te verbinden via het IP-netwerk.

Het platform stelt uw IP/MPLS-netwerk in staat om specifieke T1/E1 Signaling System No. 7 (SS7) links te dragen.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates