Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Anuta ATOM Network Automation Platform

Cloud-native, modulair, workflow automatiseringsplatform levert netwerk provisioning, compliance management, service orchestratie en closed-loop automatisering.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Anuta ATOM netwerk automatiseringsplatform

Anuta Networks is een toonaangevende leverancier van multivendor netwerkautomatiseringsoplossingen voor filiaal-, campus-, datacenter- en service provider-netwerken op webschaal. Haar cloud-ready netwerk orkestratie en monitoring platform, Anuta ATOM, levert stateful service provisioning en workflow management voor stateless services, samen met configuratie compliance en device life-cycle management.

Anuta ATOM is een open en uitbreidbaar modulair softwareplatform en biedt closed-loop automatisering voor provisioning, beheer, monitoring en assurance van netwerken en diensten. De functionaliteit is beschikbaar via een GUI en ook via Representational State Transfer (REST) en RESTCONF API's, waardoor integratie met operations support (OSS), business support (BSS) en ticketing-systemen mogelijk is. ATOM is gecontaineriseerd en kan on-premises of in publieke, private, hybride of multicloud omgevingen worden ingezet, waaronder Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, en Google Cloud Platform.

De mogelijkheden van Anuta ATOM zijn een aanvulling op het automatiseringsportfolio van Juniper, waardoor we automatiseringsoplossingen kunnen bieden voor de gehele levenscyclus van het netwerk, van planning en ontwerp tot implementatie, gebruik en optimalisatie.

Belangrijkste kenmerken

  • Netwerk workflow automatisering: Low-code automatiseringsmogelijkheden stellen NetOps in staat om procedures te automatiseren, visualiseren, standaardiseren en documenteren.
  • Service Orkestratie: Multivendor, uitbreidbaar, en YANG-gedreven orkestratie voor het creëren en onderhouden van de levenscyclus van services.
  • Compliance van configuraties: Aanpasbaar monitoring platform geeft u inzicht in netwerk fijne kneepjes en levert bruikbare inzichten.
  • Alerting en Closed-Loop Automation: Stelt u in staat om netwerkgedrag te baselinen en herstel uit te voeren.
Juniper Anuta

Kenmerken en voordelen

Low-code automatiseringsmogelijkheden stellen NetOps in staat te automatiseren, visualiseren, standaardiseren en documenteren.

Multivendor, uitbreidbaar, en YANG-gedreven orkestratie voor het creëren en onderhouden van de levenscyclus van services.

Aanpasbaar monitoringplatform geeft inzicht in de fijne kneepjes van het netwerk en levert bruikbare inzichten op.

Stelt je in staat om netwerkgedrag te baselinen, herstelwerkzaamheden uit te voeren en 24 uur per dag servicezekerheid te handhaven.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates