Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Mist Premium Analytics

Cloud-based network observability and business intelligence for actionable insights and optimized resource management.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Inzichten ontsluiten en besluitvorming ondersteunen met Juniper Mist Premium Analytics

Juniper Mist Premium Analytics is een cloudgebaseerde abonnementsservice waarmee IT-netwerk- en zakelijke gebruikers uitgebreid inzicht in het netwerk en waardevolle zakelijke inzichten krijgen. Het biedt uniek langdurige opslag van gegevens voor diepgaande netwerk- en locatieanalyse.

De intuïtieve dashboards bieden zichtbaarheid van client tot cloud, waardoor netwerkteams snel problemen kunnen identificeren en oplossen, IT-infrastructuur kunnen plannen en middelen efficiënt kunnen beheren. Verticale industrieën zoals detailhandel, gezondheidszorg, horeca en onderwijs kunnen de service gebruiken om het gedrag van gasten te analyseren, zoals bezoeken, verblijfstijd en beweging in verschillende gebieden, over langere periodes. Facilitair managers kunnen inzichten krijgen om bezettingsgraad, middelenbeheer en ruimtegebruik te optimaliseren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Uitgebreide gegevensopslag gedurende meer dan 13 maanden, zodat langdurige analyse en historische inzichten mogelijk zijn.
  • Handige rapportplanning mogelijkheden voor geautomatiseerde generatie en levering van rapporten.
  • Integratie van door Mist AI-gestuurde gegevens voor verbeterde gegevensinname en analyse.
  • Flexibiliteit om gegevens van derden op te nemen voor uitgebreide analyse.
  • Mogelijkheid om verschillende datasets te combineren en te analyseren voor een holistisch beeld van netwerkprestaties.
  • Gestroomlijnde en voorgeconfigureerde dashboards voor eenvoudige en intuïtieve gegevensvisualisatie.
Premium Analytics

Kenmerken en voordelen

Krijg uitgebreid inzicht in de volledige netwerkinfrastructuur, inclusief draadloze, bekabelde en wide area network (WAN) domeinen, om de ervaringen van eindgebruikers en klanten te verbeteren en te optimaliseren.

Maak gebruik van locatiegegevens, inclusief analyses van betrokkenheid en bezettingsgraad, om productplaatsingen te verbeteren, het plannen van onroerend goed te optimaliseren, personeelsbeslissingen te verbeteren en geïnformeerde zakelijke strategieën te stimuleren.

Toegang tot uitgebreide gegevensarchieven die tot 13 maanden of langer beslaan om trends te identificeren en diepgaande historische tijdreeksanalyses van netwerkprestaties, applicatiegebruik, werknemersgedrag en gastinteracties uit te voeren. Daarnaast inzicht krijgen in patronen van vergaderruimtegebruik en gebieden met hoge congestie over langere periodes van één jaar of meer.

Verbeter netwerkprestaties en optimaliseer applicatielevering door correlatie en analyse van gegevens over de Juniper Mist cloudarchitectuur en netwerkapparaten van derden te benutten. Pas query's aan om waardevolle inzichten in WAN-prestaties te krijgen, van campus tot filiaallocaties, waardoor nauwkeurige optimalisatiestrategieën mogelijk zijn.

Verkrijg waardevolle inzichten in verkeerspatronen van medewerkers en bezoekers om netwerkbronnen effectief te beheren en de veiligheid op de werkplek te waarborgen. Inzicht krijgen in het gebruik van vergaderruimtes door medewerkers en gebieden met hoge congestie identificeren, waardoor geïnformeerde besluitvorming mogelijk is voor middelenallocatie en optimalisatie.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2