Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Mist IoT Assurance

Geoptimaliseerde IT-werkzaamheden, veilige IoT & BYOD.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Juniper Mist IoT assurance

Geoptimaliseerde operaties en veilige netwerkverbindingen voor IoT en BYOD

Juniper Mist IoT Assurance is een cloudservice die IT-operaties verbetert en zorgt voor veilige netwerkverbindingen voor headless IoT- en BYOD-apparaten. Het introduceert innovatieve identiteits- en beleidsvectoren, zoals Multi Pre-Shared Key (MPSK) of Private Pre-Shared Key (PPSK), om clientapparaten zonder afhankelijkheid van MAC-adressen gemakkelijk te laten aanmelden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Naadloze aanmelding van clientapparaten zonder dat MAC-adressen nodig zijn.
  • Cloud-gebaseerde mogelijkheid om Pre-Shared Keys (PSKs) te genereren, te roteren en automatisch te laten verlopen op schaal.
  • Dynamische verkeersengineering voor geoptimaliseerde netwerkprestaties.
  • Beheer van beleid op basis van key-based Wireless LAN (WLAN).
  • Persoonlijke WLAN-configuratie voor individuele gebruikers.
  • Actieve tracking van apparaatgebruik per PSK.
  • Geautomatiseerde provisioning en rotatie van sleutels.
Juniper Mist IoT Assurance

Functies en voordelen

Mogelijkheid voor soepele onboarding van apparaten zonder afhankelijkheid van MAC-adressen, met behoud van veilige segmentatie en beleidscontrole vergelijkbaar met traditionele 802.1X-authenticatie.

Door gebruik te maken van MPSK-identiteit kan IoT-verkeer lokaal worden gerouteerd naar een upstream-toegangsswitch met een aangewezen VLAN-tag, of getunneld worden naar een Juniper Mist Edge in het datacenter voor veilige verzending naar de applicatieserver. In beide gevallen blijft het verkeer gescheiden van de rest van het netwerk, wat zorgt voor isolatie.

Door gebruik te maken van het cloudgebaseerde WxLAN-beleidskader van Juniper Mist kunnen beheerders netwerkbeleidsbeperkingen opleggen aan clientapparaten op basis van hun PSK-rol. Hierdoor kunnen IT-beheerders moeiteloos toegang verlenen aan IoT-apparaten tot essentiële bronnen, terwijl ze voorkomen dat ze toegang hebben tot andere bronnen.

Stroomlijn Day 2-activiteiten op grote schaal door het automatiseren van de vervaldatum van PSK's. Met een eenvoudige en efficiënte aanpak voor sleutelmigratie kan IT regelmatig PSK's roteren zonder enige service-onderbreking voor on-site personeel.

IoT Assurance biedt volledig inzicht op organisatieniveau, waardoor IT-beheerders een duidelijk overzicht hebben van actieve apparaten die zijn gekoppeld aan elke PSK. Hiermee kunnen ze moeiteloos de momenteel actieve clientapparaten op een specifieke PSK volgen en ook de top PSK's weergeven op basis van het aantal actieve clients op dit moment.

Vereenvoudig de integratie van IoT Assurance met elk Mobile Device Management-oplossing, waardoor het gemakkelijker wordt om IoT-apparaten te voorzien. Bovendien kan het naadloos worden opgenomen in self-provisioning portals voor verbeterd gemak.

Gebruik Juniper Mist om zelfvoorzienende PSK-portals te ontwikkelen die de generatie van PSK's automatiseren op basis van gebruikersidentiteit. Hiermee worden BYOD-workflows versterkt en worden native SAML-connectors gebruikt voor vereenvoudigde single sign-on ervaringen. Dit maakt moeiteloze onboarding van client-apparaten mogelijk via methoden zoals het scannen van een mobiele QR-code of het invoeren van een gepersonaliseerde passphrase, zonder de noodzaak om enige client-software te installeren.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2