Placeholder for Imperva Partner/ ResellerImperva Partner/ Reseller
Certified Partner

Imperva Cloud WAF

Geen enkel bedrijf kan zich valse positieven veroorloven.

Placeholder for I Stock 878607638I Stock 878607638

Beveiliging van applicaties vanuit de cloud

Moderne webtoepassingen zijn missiekritisch geworden voor grote Fortune 500-organisaties die op hun toepassingen vertrouwen om inkomsten te genereren, een gewenst merkimago te ontwikkelen en klantrelaties te cultiveren. Toch worden zij geconfronteerd met wereldwijde bedreigingen uit alle delen van de wereld. Cybercriminelen proberen de digitale aanwezigheid van een organisatie uit te buiten om voet aan de grond te krijgen in hun IT-omgeving en toegang te krijgen tot waardevolle bedrijfsgegevens. Verder betekent de verschuiving van software voor webtoepassingen naar agile ontwikkelingspraktijken vaak dat software niet grondig is getest en kan worden uitgebracht met kritieke kwetsbaarheden die door een cybercrimineel kunnen worden uitgebuit. Organisaties zijn op zoek naar webbeveiligingsoplossingen die niet alleen uitgebreide beveiligingsbescherming bieden, maar ook de flexibiliteit om te schalen voor hun gebruikers over de hele wereld.

Imperva Cloud WAF

Imperva Cloud WAF biedt de toonaangevende firewall voor de beveiliging van webtoepassingen in de sector en biedt enterprise-class bescherming tegen de meest geavanceerde beveiligingsbedreigingen. Of websites en applicaties nu worden gehost in de publieke cloud of on-premises, Cloud WAF zorgt ervoor dat uw kritieke bedrijfsmiddelen altijd beschermd zijn tegen elk type hackpoging op de applicatielaag. Cloud WAF maakt deel uit van een geïntegreerde, verdediging in de diepte suite van applicatiebeveiliging en leveringsdiensten, waaronder CDN, DDoS-bescherming, geavanceerde botbescherming en loadbalancing op elk van onze wereldwijde points of presence. Alle onderdelen delen informatie, zodat beveiligings- en leveringslogica direct vanaf de rand kan worden toegepast, zodra het verzoek ons netwerk binnenkomt. De oplossing integreert met toonaangevende SIEM's, en Imperva Attack Analytics maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om duizenden Cloud WAF-gebeurtenissen te distilleren tot afzonderlijke verhalen, waardoor de efficiëntie van het Security Operations Center (SOC) aanzienlijk wordt verbeterd en risico's worden verminderd.

Placeholder for Network security engineers meetingNetwork security engineers meeting

Verdedigen tegen webbedreigingen

Altijd actieve bescherming

Een geavanceerde identificatie-engine profileert al het inkomende verkeer aan de rand in realtime, waarbij nauwkeurig onderscheid wordt gemaakt tussen legitieme en kwaadaardige clients lang voordat ze een webtoepassing bereiken. Dit geautomatiseerde beveiligingsproces betekent niet alleen een betere webbeveiliging, een lager gebruik van de webserver en een lager bandbreedteverbruik, maar ook minder afhankelijkheid van interne beveiligingsexperts en de geringere nauwkeurigheid die handmatige controles met zich meebrengen. Het is geen wonder dat de overgrote meerderheid van de klanten van Imperva Cloud WAF direct in de blokkeermodus implementeert, aangezien de oplossing legitiem verkeer doorlaat met bijna geen valse positieven.

Verder dan OWASP Top 10-bescherming

Imperva Cloud WAF beschermt tegen alle OWASP Top 10 beveiligingsbedreigingen zoals cross-site scripting, illegale toegang tot bronnen en remote file inclusion, waarbij aanvallen in realtime worden geblokkeerd. De oplossing werkt samen met de Application Security-oplossingstack van Imperva en maakt gebruik van de verschillende onderdrukkingsmogelijkheden die verschillende aanvallen vereisen - of het nu gaat om een DDoS-aanval of een bot die een SQL-injectie gebruikt om uw API aan te vallen. Bovendien ontdekt het team van Imperva Research Labs actief opkomende bedreigingen om de up-to-date beveiligingsbescherming te bieden die u nodig hebt in het snel veranderende aanvalslandschap van vandaag. Beveiligingsexperts monitoren externe bronnen zoals nieuwe onthullingen van kwetsbaarheden en helpen u het risico van code van derden te verminderen. Het team analyseert al het verkeer dat door Imperva gaat via crowdsourced intelligence, controleert automatisch en propageert nieuwe regels voor risicobeperking naar al onze klanten. Nieuwe security signatures die bescherming bieden tegen recent ontdekte bedreigingen worden dagelijks toegevoegd.

Gemakkelijk te gebruiken en te schalen

Imperva Cloud WAF kan worden geconfigureerd via een gebruiksvriendelijke webinterface, beschermd via twee-factorauthenticatie. Een eenvoudige GUI maakt configuratie van aangepaste beveiligingsregels mogelijk om het beveiligingsbeleid optimaal af te dwingen binnen unieke omgevingen. Met DevOps-automatiseringsprovisioning via onze Terraform-provider kan beleidsvoortplanting van tienduizenden regels binnen enkele seconden plaatsvinden. Een cloud WAF-dashboard op hoog niveau biedt een samenvattend overzicht van het algehele bedreigingslandschap voor uw organisatie, en het beheer is gecentraliseerd naast andere functionaliteit zoals API-beveiliging, DDoS-bescherming en meer.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates