Placeholder for Imperva Partner/ ResellerImperva Partner/ Reseller
Certified Partner

Imperva API Security

Uitgebreide API-Security voor veelvoorkomende aanvallen en aanvallen met meerdere vectoren.

Placeholder for I Stock 878607638I Stock 878607638

Bescherm uw API's tegen moderne cyberaanvallen

API's (Application Programmable Interface) vormen voor veel ondernemingen de hoeksteen van digitale transformaties. Of het nu gaat om het ontwikkelen van toepassingen in nieuwe cloud-native microservice- en serverloze architecturen, het automatiseren van business-to-business-processen of het leveren van een back-end voor mobiele toepassingen, API's worden steeds belangrijker voor de onderneming. Helaas hebben cybercriminelen deze verschuiving naar een API-centrische wereld gezien en ontdekken ze nieuwe aanvalsvectoren even snel als de groei van API's zelf. Dit creëert de dringende noodzaak voor ondernemingen om nieuwe beveiligingsmaatregelen te nemen die hun API's en alles wat digitaal is beter kunnen beschermen.

Imperva API beveiliging

Door automatische detectie van API-eindpunten maakt Imperva API Security uitgebreide API-zichtbaarheid mogelijk voor beveiligingsteams - zonder dat ontwikkeling API's hoeft te publiceren via OpenAPI of door resource-intensieve workflow toe te voegen aan hun CI/CD-processen - door volledige contextuele gegevens en tags te bieden en automatisch risico's rond gevoelige gegevens te bepalen. Beveiligingsteams kunnen een positief beveiligingsmodel inbouwen om hun organisatie te beschermen tegen API-gebaseerde bedreigingen. Bovendien kunnen beveiligingsteams elke keer dat een API wordt bijgewerkt op de hoogte blijven van de wijziging, nieuwe risico's begrijpen en wijzigingen opnemen, wat leidt tot snellere, veiligere softwarereleasecycli. Imperva API Security stelt beveiligingsteams in staat gelijke tred te houden met innovatie zonder de snelheid van ontwikkeling te beïnvloeden.

Uitgebreide edge API-ontdekking en risicoclassificatie

Of het nu gaat om een bekende edge API, een onbekende schaduw-API of een interne API die transacties op de backend aanstuurt, het ontdekken van API's is essentieel voor het vaststellen van een positief beveiligingsmodel voor API-beveiliging. Imperva API Security biedt continue ontdekking van uw API's. Belangrijker nog is dat Imperva contextuele inzichten biedt, variërend van detectie van gevoelige gegevens zoals persoonlijk identificeerbare informatie (PII) tot classificatie van API's op basis van gegevens en coderisico's.

Diepgaande bescherming tegen OWASP API Top 10

Imperva beschermt tegen de nieuwste Open Web Application Security Project (OWASP) API Security Top 10 terwijl ontwikkelaars microservices en API's in verschillende omgevingen bouwen.

Positief beveiligingsmodel dwingt correct gedrag af

Bescherm API's tegen kritieke beveiligingsaanvallen door een positief beveiligingsmodel af te dwingen, dat is opgebouwd op basis van je eigen API-inventarisatie. Dit helpt om de last van API-specificatievalidatie bij ontwikkelaars en de belasting van de applicatie in runtime weg te nemen.

Placeholder for Security engineer desktopSecurity engineer desktop

Verschuiving naar links door ontwikkelaars te voorzien van real-time API-status

In lijn met DevOps en andere moderne ontwikkelingspraktijken moeten beveiligingsteams agile kwaliteitsborgingsdiensten bieden terwijl de code door de CI/CD-pijplijn beweegt. API Security biedt API-gegevens (van gecorreleerde metrics tot traces en logs) om met ontwikkelaars samen te werken bij het leveren van producten waar klanten blij van worden.

Flexibel implementatiemodel zonder de ontwikkeling te vertragen

Snel in te schakelen door Imperva Cloud Web Application Firewall (WAF) of ingezet als standalone om inzicht te krijgen in al het API-verkeer.

Imperva

Belangrijkste voordelen

API Security is een belangrijk onderdeel van Imperva Application Security, dat risico's vermindert en tegelijkertijd een optimale gebruikerservaring biedt. De oplossing beveiligt legacy of cloud-native door.

Bescherming voor alle back-end applicaties overal waar Cloud WAF naartoe kan routeren.

Van legacy- tot cloud-native-applicaties, doorlopende API-ontdekking met automatische gegevensclassificatie.

Flexibel inzetmodel zonder de ontwikkeling te vertragen.

Snel een positief beveiligingsmodel te identificeren en op te zetten zonder impact op DevOps.

Zorg moeiteloos voor API-governance rond gevoelige gegevens.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates