Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Fortinet licentie en support contract vernieuwen

Support, onderhoudscontract of licentie vernieuwen.

Placeholder for Visibility and ManagementVisibility and Management

Fortinet-licenties of support contractverlenging?

Zijn je Fortinet-licenties klaar voor verlenging? Is je Fortinet-support contract bijna beëindigd? Dit is het perfecte moment om te shoppen voor een competitieve aanbieding! Als een wereldwijde partner voor veel toonaangevende technologiebedrijven, kunnen we hoge kortingen bieden op ondersteuningscontracten en licentievernieuwingen. Vraag een offerte aan of download onze prijslijst door op een van de knoppen te klikken.

Support voor je Fortinet-netwerkoplossing met snelle, betrouwbare ondersteuning

In een wereld waar verandering de enige constante is, vertrouw je op je Fortinet-technologie om te leveren, ongeacht welke wendingen je bedrijf neemt. Als uitdagingen zich voordoen, kan het snel vinden van de beste oplossing voor uw bedrijf het verschil betekenen tussen IT-crisis en IT-flexibiliteit.

Bescherm je investering met een Fortinet onderhoudsprogramma

Fortinet biedt vijf niveaus van onderhoud voor het leveren van hardware, software en technische ondersteuningsservices, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij je bedrijf: standaardgarantie, basisondersteuning, standaard Plus-ondersteuning, Gold-ondersteuning en platina-ondersteuning.

Fortinet Preferred Service program

Ben je op zoek naar een meer persoonlijk ondersteuningsniveau dat je toegang geeft tot het team van hoog opgeleide netwerkingenieurs van Fortinet? Het Fortinet Preferred Service Program is een premium service die als add-on-pakket beschikbaar is voor het Gold- of Platinum-ondersteuningsaanbod van Fortinet. Met het Fortinet Preferred Service-programma heb je toegang tot een Personal Account Manager (PAM) en Personal Designated Support (PDS), services die zijn ontworpen om je het hoogste ondersteuningsniveau te bieden om je netwerk up-and-running te krijgen met minimale downtime. Raadpleeg de Fortinet Preferred Service Program Guide voor meer informatie over deze premiumservice. Neem contact met ons op om je bestaande ondersteuningsplan te kopen, te verlengen of te upgraden.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates