Placeholder for Forcepoint Partner/ ResellerForcepoint Partner/ Reseller
Gold Partner

Network security

Je netwerk is gedistribueerd, jouw controle hoeft dat niet te zijn.

Placeholder for Metro line over highwayMetro line over highway

Is jouw netwerk klaar om jouw organisatie te verdedigen tegen geavanceerde bedreigingen?

Aanvallers buiten de deur houden begint met beter zicht op de acties van mensen in het hele netwerk, in datacenters, filialen en cloudomgevingen.

Oplossing

Next-generation firewall (NGFW)

Verbindt en beschermt mensen en gegevens in sterk gedistribueerde bedrijfsnetwerken – dit alles met de grootste efficiency, beschikbaarheid en veiligheid.

Met Forcepoint NGFW kun je duizenden firewalls, IPS-systemen, VPN’s en SD-WAN’s uitrollen en beheren – binnen enkele minuten en vanaf één enkele console. Je zakelijke processen veranderen in no time in krachtige, nauwkeurige maatregelen die ransomware en andere indringers tegenhouden, terwijl jij op de juiste manier versleuteld dataverkeer kunt verwerken.

Volgens een rapport van IDC profiteren klanten die overstappen op Forcepoint NGFW van een aanzienlijke verbetering van de efficiency van zowel operations als beveiliging, waardoor hun netwerkkosten met maar liefst 50% dalen, downtime tot een minimum beperkt blijft en IT-risico's drastisch afnemen.

Forcepoint NGFW apparaten

Alle Forcepoint NGFW's zijn gebouwd op een gemeenschappelijke software core die unified operation en hoge performance biedt voor alle soorten apparaten – fysieke, virtuele en apparaten in de cloud. Fysiek – desktop, ruggedized en rack-mounted modellen; aanpasbare netwerkinterfaces; firewall throughput 1,5 tot 240 Gbps Virtueel – leverbaar voor KVM en VMware ESXi Cloud – leverbaar voor Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure. Lees meer over de certificaten waar Forcepoint NGFW apparaten aan voldoen.

Aanbevolen door NSS Labs

In het meest recente rapport van NSS Labs over de algemene beveiligingseffectiviteit van next-generation firewalls (NGFW), scoorde Forcepoint NGFW het hoogste van alle elf geteste producten. De nieuwste tests van NSS Labs tonen aan dat Forcepoint NGFW de beste combinatie biedt van bedrijfsbeveiliging en lage kosten.

Evader, van Forcepoint

De NGFW Test 2017 van NSS Labs bracht een ‘evasionkloof’ aan het licht, wat wil zeggen dat firewalls van veel leveranciers kwetsbaar zijn voor geavanceerde evasiontechnieken. Met Evader van Forcepoint, ons kant-en-klare evasiontestlab, zie je snel welke leveranciers je onbeschermd laten en welke de toegang barricaderen voor aanvallen.

Oplossing

Data loss prevention (DLP)

Eén enkel beleid om jouw gegevens te beschermen, waar ze zich ook bevinden.

Met Forcepoint Data Loss Prevention volg je je gegevens over netwerken en apparaten heen - zowel in rust als in gebruik.

Nu steeds meer bedrijven hun medewerkers aanmoedigen om overal en op elk apparaat te werken, is preventie van gegevensverlies (DLP) geëvolueerd van een optie tot een vereiste. In het verleden werd DLP geassocieerd met ingewikkelde implementaties en doordringende operationele beheersproblemen, maar DLP is niet zozeer een product maar een strategie - succes hangt af van methodologie en uitvoering.

Met Forcepoint DLP maak en handhaaf je beleidsregels die de toegang en verplaatsing van gegevens regelen om gegevensinbreuken te voorkomen en de naleving van Forcepoint Data Loss Prevention (DLP) te helpen verzekeren.

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid-het beveiligen van IP

Ontdek en bescherm onbekende PII en PHI, broncode, ingenieurstekeningen, fusie- en overnamedocumenten, financiële gegevens, handelsalgoritmen, en gevoelige handelsgeheimen.

Voorkom gegevensverlies in de cloud vanaf één console

Krijg zicht op en controle over gegevens in ruste, in beweging, of in gebruik over populaire cloud apps voor ondernemingen, waaronder Office 365, Box, Salesforce, en meer.

Zorg in enkele minuten voor naleving van de regelgeving in 80+ landen

Bereid je bedrijf voor met ingebouwde expertise voor regelgeving rond PII, PHI/HIPAA, en 2018 GDPR met DLP software.

Data loss prevention

Voordelen

icon Ontdek en controleer al jouw gegevens
Ontdek en controleer al jouw gegevens
Stel werknemers in staat om op verschillende apparaten te werken, verbinding te maken met meerdere netwerken en te werken binnen cloud-apps met Forcepoint Data Loss Prevention (DLP).
icon Identificeer jouw meest risicovolle gebruikers binnen enkele seconden
Identificeer jouw meest risicovolle gebruikers binnen enkele seconden
Verminder vals-positieven en isoleer problemen sneller met behulp van incident workflow.
icon Gegevens veilig delen met derden
Gegevens veilig delen met derden
Controleer en versleutel je gegevens wanneer deze zich buiten jouw organisatie verplaatsen met DLP-software.

Eenvoudigste DLP om in te zetten

Met Forcepoint Data Loss Prevention kun je gegevens volgen met automatische toepassing van controles, zelfs als gebruikersapparaten zich niet op het netwerk bevinden. Het helpt je om snel aan de slag te gaan met een uitgebreide beleidsbibliotheek die veel voorkomende gebruikssituaties op het gebied van regelgeving en IP bescherming adresseert, waaronder GDPR. Forcepoint DLP maakt het mogelijk tekstuele gegevens, waaronder PII en PHI, op te sporen en uit afbeeldingen te halen - zoals broncode, technische tekeningen, M&A documenten, en handelsgeheimen. Het gebruikt bestands- en e-mailversleuteling om automatisch beschermingscontroles toe te passen op gevoelige of vertrouwelijke bestanden en nog veel meer.

  • Gegevens fingerprinting
  • Voorgedefinieerde beleidsbibliotheek
  • Optische karakterherkenning
  • Geautomatiseerde bescherming
  • Geavanceerde incident workflow
  • Controle via één console
  • Preventie van gegevenslekken
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates