Placeholder for Forcepoint Partner/ ResellerForcepoint Partner/ Reseller
Gold Partner

Cloud security

De cloud is complex. De beveiliging ervan hoeft dat niet te zijn.

Placeholder for Metro line over highwayMetro line over highway

Je mensen en gegevens bevinden zich nu in de cloud. Kan jouw beveiliging dat bijbenen?

Externe medewerkers hebben meer behoefte aan bescherming bij e-mail en internet en bij het gebruik van apps, op elke locatie en op elk apparaat.

Oplossing

Email security cloud

Stopt spam- en phishing-e-mails die ransomware en andere geavanceerde bedreigingen introduceren voordat ze systemen met malware kunnen infecteren.

Detecteer spam, phishing en andere APT's met uitgebreide beveiliging om geavanceerde bedreigingen zoals ransomware te stoppen voordat ze beginnen. Forcepoint Email Security Cloud integreert krachtige analyses en geavanceerde malware sandboxing voor inkomende bescherming, inhoudsfiltering voor controle van uitgaande gegevens en e-mailversleuteling voor veilige communicatie.

Forcepoint Email Security Cloud proactief URL-verpakken en phishing-onderwijs beveiligt e-mail overal waar gebruikers toegang nodig hebben, zelfs op mobiele apparaten. Onze ongeëvenaarde cloudinfrastructuur biedt phishing, malware en DLP-bescherming voor Microsoft Office 365 ™ en andere populaire e-mailsystemen.

De meeste grootschalige cyberaanvallen zijn afkomstig van e-mail, met behulp van geavanceerde, gecoördineerde tactieken, zoals sociaal ontworpen kunstaas en gerichte phishing. Omdat deze multi-fase bedreigingen web- en e-mailelementen combineren tijdens aanvallen, presenteren ze een "kill chain" met kansen om ze te stoppen voordat de overtreding plaatsvindt.

Maximaliseer je gebruik en veiligheid van e-mail

Forcepoint Email Security identificeert gerichte aanvallen, risicovolle gebruikers en insiderbedreigingen, terwijl het mobiele werknemers stimuleert en nieuwe technologieën zoals Office 365 en Box Enterprise veilig adopteert.

Van inkomende aanvalsactiviteiten tot uitgaande datadiefstal of botnetcommunicatiepogingen, Forcepoint Email Security beveiligt gemengde omgevingen met inhoudelijke verdedigingen en beschermt e-mailcommunicatie als onderdeel van een compleet en verbonden afweersysteem tegen geavanceerde persistente dreigingen (APT's) en andere vormen van geavanceerde bedreigingen.

Placeholder for Dashboard email securityDashboard email security
Email security cloud

Voordelen

icon Ongeëvenaarde bescherming tegen bedreigingen
Ongeëvenaarde bescherming tegen bedreigingen
Forcepoint Advanced Classification Engine (ACE), ThreatSeeker en Advanced Malware Detection (AMD) bieden dynamische sandboxanalyse en statische bedreigingsanalyses die gebruikmaken van realtime informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld om geavanceerde bedreigingen, phishing-e-mails en andere schadelijke activiteiten tijdens de hele levenscyclus van bedreigingen te identificeren.
icon Verbeterd bewustzijn van gebruikersbedreigingen
Verbeterd bewustzijn van gebruikersbedreigingen
Maak gebruik van de unieke Phishing Education-functies van Forcepoint Email Security Cloud om uw gebruikers te helpen beste praktijken toe te passen en degenen te identificeren die aanvullende training nodig hebben om hun beveiligingsbewustzijn te verbeteren.
icon Beheer jouw gevoelige e-mailrisico's
Beheer jouw gevoelige e-mailrisico's
Versleutel gevoelige e-mailconversaties en verbeter mobiele beveiliging door gevoelige bijlagen op apparaat te beheren.
icon Krachtige verdediging van mobiele apparaten
Krachtige verdediging van mobiele apparaten
Beveilig jouw mobiele apparaten met URL wrapping en beperk mobiele toegang tot gevoelige bijlagen.
icon Hoge beschikbaarheid cloud met schaalbaarheid die gemakkelijk te beheren is
Hoge beschikbaarheid cloud met schaalbaarheid die gemakkelijk te beheren is
Profiteer van snelle geautomatiseerde beveiligingsupdates in een volledig beheerde cloudomgeving voor zero touch management, optimale efficiëntie en lage Total Cost of Ownership (TCO).
Oplossing

Web security cloud

Stopt geavanceerde webbedreigingen om gegevens te beschermen waar werknemers zich ook bevinden met de veiligste, vertrouwde en krachtige cloud die mogelijk is.

Je bedrijf en zijn gegevens worden voortdurend aangevallen. Traditionele beveiligingsoplossingen bieden niet langer voldoende bescherming. In feite kunnen ze je het risico op gegevensverlies en rechtszaken opleveren. Het beschermen van je netwerk en gegevens tegen geavanceerde bedreigingen, crypto-ransomware en exploitkits zijn cruciaal voor het voortbestaan ​​van je bedrijf in een steeds risicovoller wordende mobiele en cloudverbonden digitale wereld.

Forcepoint Web Security Cloud biedt toonaangevende rapportage-, sandbox- en DLP-mogelijkheden en stopt geavanceerdere, niet-signature bedreigingen voor je gegevens dan elke andere oplossing - inclusief Blue Coat, Cisco en Zscaler. En omdat het in de cloud wordt gehost, kun je geen verkeer back-uppen of betalen voor apparaten.

Forcepoint Web Security Cloud is gebouwd op een multi-tenant platform en wereldwijd geïmplementeerd op het meest veilige cloudplatform van de industrie. En omdat elke omgeving anders is, kan Forcepoint Web Security Cloud worden ingezet als een hybride oplossing in combinatie met een Forcepoint Next Generation-firewall, die bescherming biedt voor elke gebruiker, overal.

Aanpasbaar met de optie om uit te breiden

Bedrijven hebben aanpasbare oplossingen nodig die samen communiceren om te beschermen tegen dit soort bedreigingen wanneer ze zich voordoen. Forcepoint Web Security biedt real-time bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en gegevensdiefstal met meerdere inzetopties en modules om je webbeschermingspakket aan te passen aan de behoeften van je organisatie. Forcepoint Web Security biedt robuuste bescherming door middel van inhoudsverwachtingen en detectie en bewaking van cloud-apps, waardoor de risico's voor gevoelige gegevens voor zowel on-premise als mobiele gebruikers worden beperkt. Het beste van alles is dat Forcepoint Web Security gemakkelijk kan worden geïntegreerd met andere Forcepoint-oplossingen voor enkele, consistente beveiligingscontroles die kunnen beschermen tegen inkomende en uitgaande bedreigingen met zelfs de kleinste beveiligingsteams.

Oplossing

URL filtering

Verzamelt en analyseert dagelijks tot 5 miljard webincidenten uit meer dan 155 landen.

Forcepoint URL-filtering is de meest effectieve, continu up-to-date webfilteroplossing van de branche. Mede dankzij onze ThreatSeeker Intelligence verzamelt en analyseert Forcepoint URL Filtering dagelijks tot 5 miljard incidenten (uit meer dan 155 landen) en produceert bijgewerkte bedreigingsanalyses voor Forcepoint-oplossingen met maximaal 3,2 updates per seconde.

Forcepoint URL Filtering blokkeert webbedreigingen om malware-infecties te verminderen, helpdeskincidenten te verminderen en hulp te bieden aan waardevolle IT-bronnen. Forcepoint URL-filtering is een eenvoudig te implementeren, transparante filter- en beveiligingsoplossing die de complexiteit van een proxy-gateway vermijdt. Het is uitgerust met meer dan 120 beveiligings- en filtercategorieën, honderden webtoepassingen en protocolcontroles en 60-plusrapporten met aanpassingen en rolgebaseerde toegang.

Oplossing

CASB

Beveilig je gebruikers wanneer ze gebruikmaken van cloud-apps en BYOD in een wereld zonder perimeter.

De explosieve groei van cloud-acceptatie, 'cloud first'-initiatieven en BYOD hebben beveiligings- en compliantie-dode hoeken gecreëerd. Als onderdeel van onze mensgerichte benadering van beveiliging helpt Forcepoint CASB deze blinde vlekken te elimineren door je inzicht te geven in - en controle over) de apparaten en cloud-apps van je gebruikers, zodat u het ritme van uw mensen en de stroom van uw gegevens begrijpt .

Met Forcepoint CASB kun je niet alleen risico's van niet-goedgekeurde cloud-apps ontdekken en beoordelen, maar je kunt ook bepalen hoe gesanctioneerde cloud-apps (bijv. Office 365, Google Suite, Salesforce, Box, Dropbox) worden gebruikt, zodat je het verlies van kritieke gegevens kunt voorkomen.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates