Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Premier Partner

Cisco+ Secure Connect

Jouw gestroomlijnde SASE-oplossing voor veilige hybride werkervaringen.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Cisco+ Secure Connect: Geef jouw hybride personeelsbestand de kracht van een naadloze SASE-oplossing

Maak kennis met Cisco+ Secure Connect, een eenvoudig te implementeren SASE-oplossing die is ontworpen om jouw hybride personeelsbestand te versterken. Met zijn gestroomlijnde aanpak vereenvoudigt Cisco+ Secure Connect beveiligde verbindingen voor gebruikers, apparaten en toepassingen, en zorgt zo voor ongeëvenaarde hybride werkervaringen, waar dan ook. Deze geïntegreerde SASE-oplossing verbetert niet alleen de productiviteit en toegang, maar vermindert ook risico's en complexiteiten.

Sluit je aan bij de groep organisaties die profiteren van een enkele oplossing die consistente toegang, eenvoud en beveiliging biedt. Verken het verhaal van CIO Tim Mullen van George Sink Law, P.A., terwijl hij Cisco+ Secure Connect gebruikte om de beveiliging te handhaven en tegelijkertijd zijn bedrijf, klanten en juridische team te versterken. Ervaar de transformatie - implementeer vandaag nog Cisco+ Secure Connect en herdefinieer hoe jouw personeelsbestand opereert in het digitale landschap.

Cisco+ Secure Connect

Functies en voordelen

Cisco+ Secure Connect vereenvoudigt radicaal hoe organisaties gebruikers, dingen en applicaties op een veilige manier met elkaar verbinden. Deze uniforme SASE-oplossing helpt IT om ongeëvenaarde hybride werkervaringen te bieden, waar dan ook.

Bied een enkele oplossing voor consistente toegang en gebruikerservaring, waar dan ook.

Kies voor een eenvoudig abonnementsmodel voor SASE op jouw eigen tempo.

Verbeter de productiviteit met overal verbinding en verbeterde applicatieprestaties.

Handhaaf beveiligingsvereisten en verminder potentiële risico's.

Video

Cisco+ secure connect overview demo

Security is the law here. Discover how CIO Tim Mullen of George Sink Law, P.A. used Cisco+ Secure Connect to keep business, clients, and lawyers secure.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates