Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Premier Partner

Cisco Firewalls

Voorkom inbreuken, krijg diepgaand inzicht om bedreigingen snel te detecteren en te stoppen, en automatiseer jouw netwerk- en beveiligingsactiviteiten om tijd te besparen en slimmer te werken.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Verander het volledige netwerk in een verlengstuk van de beveiligingsarchitectuur

Nu onze bedrijfskritische applicaties van onze lokale netwerken naar de cloud gaan en gebruikers overal toegang hebben tot bronnen vanaf hun persoonlijke apparaten, werkt de traditionele firewallbenadering niet langer. Onze enkele netwerkperimeter is geëvolueerd naar meerdere micro-perimeters, en onze traditionele firewall-apparaten worden aangevuld met een mix van fysieke en virtuele apparaten. Als gevolg hiervan worstelen organisaties om deze ongelijksoortige beveiligingsoplossingen te operationaliseren om consistent beleid en uniforme zichtbaarheid van bedreigingen te handhaven.

Cisco bouwt een beveiligingsplatform dat een meer flexibele en geïntegreerde benadering mogelijk maakt voor het harmoniseren van beleid en handhaving in steeds heterogenere netwerken. De nieuwste generatie Cisco Firepower Next-Generation Firewalls (NGFW's) bieden je de diepste set integraties tussen kernnetwerkfuncties en netwerkbeveiliging, waardoor de meest veilige architectuur ooit wordt geleverd. Het resultaat is een compleet beveiligingsportfolio dat applicaties en gebruikers overal beschermt.

Cisco firewalls

Oplossingen

Placeholder for Security secure firewall 3100 seriesSecurity secure firewall 3100 series

Cisco Firewalls

Secure Firewall 3100 series

Voor middelgrote en grote ondernemingen die hybride werknemers willen ondersteunen en snellere VPN-prestaties willen leveren. De 3100 series firewalls gebruiken machine learning technologieën om passief gebruikerstoepassingen en potentiële bedreigingen te identificeren in versleuteld verkeer, zonder decryptie, om meer malware te detecteren.

Placeholder for Cisco 2100firepowerCisco 2100firepower

Cisco Firewalls

Firepower 2100 series

Voor grote filialen, commerciële en zakelijke behoeften. Selecteer de beheeroptie die past bij jouw omgeving.

Placeholder for Cisco 4100firepowerCisco 4100firepower

Cisco Firewalls

Firepower 4100 series

Creëer voor grote campus en datacenter logische firewalls voor implementatieflexibiliteit, inspecteer versleuteld webverkeer, bescherm tegen DDoS-aanvallen, cluster apparaten voor prestaties en hoge beschikbaarheid, schaalbare VPN's, blokkeer netwerkinbraken en meer.

Placeholder for Cisco 9300firepowerCisco 9300firepower

Cisco Firewalls

Firepower 9300 series

Voor serviceproviders en krachtige datacenters maakt dit modulaire platform van carrier-kwaliteit de creatie van afzonderlijke logische firewalls en schaalbare VPN's mogelijk, inspecteert het versleuteld webverkeer, beschermt het tegen DDoS-aanvallen, clustert apparaten voor prestaties en hoge beschikbaarheid, blokkeert het netwerkinbraken en meer.

Placeholder for Cisco 5500firepowerCisco 5500firepower

Cisco Firewalls

ASA 5500-X

ASA 5500-X-appliances combineren robuuste hardwareplatforms met geavanceerde dreigingsinspectietechnologieën om kleine tot middelgrote organisaties en filialen in staat te stellen beschermd te blijven tegen de nieuwste dreigingen.

Beveiligingsmaatregelen en voordelen van wereldklasse

Bedreigingen zijn verfijnder geworden en netwerken zijn complexer geworden. Zeer weinig of geen organisaties hebben de middelen om zich te wijden aan het up-to-date blijven en het succesvol afweren van al deze voortdurend opkomende en evoluerende bedreigingen. Aangezien bedreigingen en netwerken complexer worden, is het absoluut noodzakelijk om over de juiste tools te beschikken om gegevens, applicaties en netwerken te beschermen. Cisco NGFW's hebben de kracht en flexibiliteit die je nodig hebt om bedreigingen een stap voor te blijven. Ze bieden een dramatische prestatieverbetering van 3x ten opzichte van de vorige generatie van appliances, naast unieke hardware-gebaseerde mogelijkheden voor het inspecteren van versleuteld verkeer op schaal.

  • Maak gebruik van bestaande investeringen met Cisco
  • Dwing beleid af met betere beveiligingscontrolepunten
  • Bescherm gebruikers overal waar ze toegang hebben tot internet
  • Breid de mogelijkheden van netwerktoepassingen uit voor betere, meer geïntegreerde beveiliging
  • Verkrijg een robuuste set product integraties voor zero trust

Waarom kiezen voor Cisco Firewalls?

icon Consistent beleid en zichtbaarheid
Consistent beleid en zichtbaarheid
Naarmate netwerken meer onderling verbonden raken, is het moeilijk om uitgebreide zichtbaarheid van bedreigingen en consistent beleidsbeheer te verkrijgen. Vereenvoudig beveiligingsbeheer en verkrijg inzicht in gedistribueerde en hybride netwerken.
icon Integreer netwerk en beveiliging
Integreer netwerk en beveiliging
Voorkom phishing-, malware- en ransomwareaanvallen.
icon Beveiligingscontroles van wereldklasse
Beveiligingscontroles van wereldklasse
Het verdedigen van netwerken tegen steeds geavanceerdere bedreigingen vereist overal toonaangevende informatie en consistente bescherming. Verbeter beveiligingshouding vandaag nog met Cisco-firewalls.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates