Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Premier Partner

Cisco Spaces

Optimaliseer jouw werkplek met Cisco Spaces: een slimme oplossing die netwerkgegevens benut voor veilige, geïntegreerde omgevingen en verbeterde bedrijfsresultaten.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Transformeer jouw bedrijf met Cisco Spaces

Moderne toegangsnetwerken zorgen voor uitstekende zakelijke resultaten. Cisco Spaces (voorheen Cisco DNA Spaces) fungeert als cruciale schakel tussen de gegevens beschikbaar in je fysieke omgeving en de inzichten die jou in staat stellen om een veilige, slimme, duurzame en naadloze werkomgeving te creëren.

Elke laptop, telefoon, camera en IoT-apparaat dat verbinding maakt met je netwerk biedt gegevens en inzichten die kunnen leiden tot betere resultaten. Maak je bedrijf veiliger, je gebouw slimmer en garandeer naadloze draadloze connectiviteit.

Ervaar de toekomst met Cisco Spaces

Til je werkruimte naar een hoger niveau door de kracht van Cisco Spaces te omarmen. Transformeer je werkplek tot een verbonden, intelligente en veilige omgeving die productiviteit en innovatie bevordert.

Cisco Spaces

Kenmerken en voordelen

Cisco Spaces gaat verder dan traditionele netwerken en biedt tools voor een slimmere, meer verbonden werkplek. Het maakt van elk apparaat een bron van bruikbare inzichten, wat leidt tot een efficiëntere, innovatievere en veiligere werkomgeving. Ontdek de kracht van echt geïntegreerde connectiviteit met Cisco Spaces.

Monitor de bezettingsgraad in realtime en deel deze met medewerkers en bezoekers voor een veilige en slimme werkomgeving.

Integreer apparaten en toepassingen van meerdere leveranciers voor intelligente, duurzame en efficiënte processen.

Betrek mensen bij je merk door naadloze draadloze verbindingen mogelijk te maken, voor uitzonderlijke gebruikerservaringen.

Ontdek een scala aan gevalideerde partnerapplicaties die zijn afgestemd op je branche via de Cisco Spaces App Store. Aggregeer locatiegegevens voor strategisch voordeel met de Cisco Firehose API.

Vereenvoudig apparaatbeheer voor slimme gebouwen door Cisco Catalyst 9100 access points in te zetten als een geünificeerde gateway voor IoT-apparaten van verschillende leveranciers. Ondersteun meerdere apparaten, toepassingen en gebruiksscenario's via het dashboard van Cisco Spaces.

Cisco - Spaces

Explainer video: Cisco Spaces

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates